Jubilæum

Jubilæum

Klubtur 2019

Kære alle

Så er vi godt i gang med at finde egnede lokaliteter til vores klubtur 2019, som finder sted i perioden 15. – 22. juni (uge 25). 

Det har vist sig ikke at være så ligetil her i det sønderjydske, at kombinere lejligheder og camping inden for gåafstand, der er alle steder ca. 5 – 7 km mellem. 

Herudover er der i alle lejlighederne mulighed for at bo 6 – 8 personer, men mindre kan også gøre det, da prisen på lejlighederne er rimelige uanset antal.  Mange steder er allerede  booket, så vi har ikke så meget tid, som vi troede til at beslutte os. 

Vi fortsætter vores rekognoscering, men vi har behov for at få jeres tilkendegivelse om uforpligtende deltagelse, samt om I vil bo i lejlighed eller campere, og om i vil bo sammen med andre og i så fald hvor mange, gerne onsdag. Vi beklager, at måtte bede jer om dette, med så kort varsel. Enten på mail nyskov@stofanet.dk eller SMS til Annette 22378313.

Med de bedste hilsner

Formanden

Jubilæums Gensynsmøde

Kære nuværende og tidligere medlemmer af Lov Cykelmotion

I anledning af vores 25 års jubilæum vil det glæde klubben, at se jer til en uforpligtende sammenkomst med klubkaffe og kage og en kold fra ”kassen” på Lov Stadion søndag den 9. juni klokken 1400 -1700.

Det er vores håb, at se så mange som muligt ved denne specielle lejlighed.

Tilmelding er ikke nødvendig, og cyklerne lader vi blive hjemme.

Hvis I kender nogen forhenværende cyklister, der har været medlem af Lov Cykelmotion så viderebring venligst denne invitation.

Vi håber med dette jubilæums arrangement, at kunne samle tidligere og nuværende medlemmer til en hyggelig eftermiddag, hvor der bliver rig mulighed for at mindes de mange gode cykeloplevelser, som klubben har beriget de mere end 500 medlemmer med, der gennem de 25 år har været på medlemslisten.

Jan

Tilmelding til Klubfest

Husk tilmelding til jubilæumsfesten

senest den 26.februar

Prisen er fortsat kun 199,00 kr. pr. deltager - ja du læste rigtigt - og det dækker både mad og drikke, musik og dejligt samvær med glade klubmedlemmer og deres ledsagere.

Få så ringet til formanden - på 40916088 eller send ham en mail på nyskov@stofanet.dk

Flemming
🙃

Klubbens første klubfest i 1988

Junilæumsfest

Kære alle

Som I sikkert har læst i klubbladet, afholdes jubilæumsfesten den 16. marts i Everdrup Forsamlingshus.

Vi fik desværre ikke skrevet, at betaling først skal finde sted ved ankomst til festen lørdag aften – så husk kontanter.

Husk tilmelding senest den 26. februar på telefon 40 91 60 88 eller på e-mail nyskov@stofanet.dk

Flemming

Kom med dine forslag

I forbindelse med vores 25 års jubilæum i  2013, har bestyrelsen - som oplyst på generalforsamlingen - behov for alle gode ideer og tiltag så vi kan komme igang med planlægningen.

Så få gang i "ideboxen" og send os dine tanker i nedenstående tekstboks eller hvis du kunne tænke dig at deltage i planlægning eller gøre et stykke arbejde. 

Nyeste kommentarer

15.02 | 17:10

ok

13.07 | 13:14

vores nye e-mail adresse med venlig hilsen john og birgit

14.09 | 13:37

Det tror jeg der er mange som vil kunne bruge. I øvrigt vil jeg gerne tilb...

26.02 | 14:38

Lige en opgave Flemming. - En "lovbook" kun for klubbens medle...