Fredagstur den 20. november

Fin fredagstur

 

Vi må være en del seniorcyklister, der spændt følger vejrprognoserne frem til næste fredagstur i håb om godt cykelvejr. Og vi har været meget heldige de allerfleste gange.

 

Denne fredagstur gik til Skælskør. Vi mødtes på mountainbikes ved Annie og Pers sommerhus i Bisserup. Begge førte os gennem Rude skov og videre over fodsporet til havnen i Skælskør. Det var   overskyet med regn af og til og kraftig modvind. Tre punkteringer blev det til undervejs. Da vi 'kom i havn' var det godt at krybe i læ på restauranten Solsikken og blive styrket med en lækker frokost.

I mellemtiden havde vejret ændret sig til flot solskinsvejr, og med den kraftige rygvind blev hjemturen en sand fornøjelse. Basnæs skov og igen Rude skov langs vandet bød på spændende udfordringer og smuk natur i efterårsfarver.

  Turen blev fint afrundet med kaffe og kage i sommerhuset. Stort tak til Annie og Per for en hyggelig fredagsoplevelse.

  https://connect.garmin.com/modern/activity/955465205

 

Peter

Kommende fredag er det Lotte og Poul Eriks fjordtur, som sidst måtte udsættes pga. dårligt vejr.                             

Vi mødes klokken 10.00 ved Lundby Kirkes parkering ved Svend Gønges sten – den gl. Rytterskole – Hjalmers indkørsel. Der køres på tunge cykler. Vi vil bruge en del af Fjord til Fjord stien og andre listige veje, som I nok kender. Kirsten og Arne vil tage sig af bagagerumscafeen.


Flemming

Travetur i Næstved

Hej   til alle på Gymnastikholdet og andre interresserede i LCM !

 

Vi har 2 aflysninger på vores gymnastikhold, pga. skoleteater

i gymnastiksalen på Holsted Skole

Man. d. 16. Nov. (og d. 23. Nov. hvor vi holder fri).

Mandag d. 16. Nov. har vi planlagt en aften-gåtur i Næstved,

hvor Josef viser vej for os, ....varighed ca. en til halvanden time.

Turen starter fra P pladsen v. Rådmandshaven KL. 19:00 og

afsluttes ved CAFE OLIVER, i Jernbanegade ca. KL 20:00–20:30

Traditionen tro vil vi drikke kaffe/the og spise lækker kage på

CAFE OLIVER... Jeg har meldt vores ankomst for Gym. holdet,

og skulle flere ønske at deltage, må I meget gerne lige ringe

til mig så alle har en plads, når vi kommer til OLIVER,

Vel mødt .... Venlig hilsen Karen.... TLF: 51214504

 

Fredagstur den 13. november

Kære alle


Sidste fredag måtte vi aflyse på grund af vejret. Det kan ske og der er nu aftalt, at de som ”har turen” kontakter Flemming direkte på telefon 24275088, hvis der skal aflyses eller ske ændringer så snart at man tager beslutningen så det kan komme på hjemmesiden.


Fredag den 13.november starter vi kl 10.00 fra Omøvej 21, Bisserup på tunge cykler MB.


Turen går via Rude skov til fodsporet, som fører os til Skælskør, hvor vi spiser frokost på Solsikken (ca. 27 km). Husk at tage penge med.


Hjemturen er 17km og for de seje lidt længere gennem skov. I skal regne med at afsætte længere tid denne fredag.


Hilsen Per og Anni


 


Flemming


    

Aflysning

Kære alle

Turen i dag er aflyst på grund af vejret.

Den vil i stedet blive afholdt fredag den 20 november.

God weekend

Flemming 🤔


Fredagstur den 6. november


Ja så var det igen blevet tid til fredagscykling. 5 mand var mødt op ved klubhuset, Jens Tamborg med MTB, da han ikke havde læst hjemmesiden ordentligt, men han ville dog gerne med os andre ud og trille.


Henrik mente godt han kunne lave en tur, hvis vi ville med ud at køre lidt bakker, og sådan blev det. Det blev til godt 40 km bl.a. forbi Sparresholm og Gisselfeld i et flot efterårsvejr.


Skriftfører Jan Larsen

 

Her er så LCM senior programmet for fredag den 6. november 2015.

 

Vi mødes kl.10.00 ved Lundby Kirke parkering ved Svend Gønges sten – den gl. Rytterskole – Hjalmers indkørsel. Der køres på tunge cykler vi vil bruge en del af Fjord til Fjord stien og andre listige veje som i nok kender.

 

Arne og Kirsten sørger for bagagerum kaffe og kage. Vi håber på godt vejr.


Hilsen fra Lotte og Poul Erik.

 

Flemming

Fredagstur dem 30 oktober.

Under en fin efterårshimmel mødtes vi 18 Lov seniorer på P pladsen v. Appenæs. Og det er jo rigtigt, som Peter sagde i sin velkomst, vi kan ikke blive ved med at finde nye stier. Og det er jo heller ikke nødvendigt. De gl. og kendte er jo nye hver gang, også fordi årstidernes farver skifter. Således også denne fredag hvor vi tog turen forbi Jacobs Havn - langs Gl. Åen - langs Kanalen - rundt om Ydernæs - tilbage igen gennem Lyngbakkerne og videre til en tur til Baronens Gavnø.

 

Og så er der jo den fordel, når stierne er kendte, så har man bedre til at se naturens skiften. Nu det smukke løvfald - stierne belagt med nedfalden agern og et blødt dække af fyrrenåle at køre på. Og dertil den sidste rest af sommerens grøftekantsbuketter. Bl. a Rejnfan og gåseurt.

 

Tilbage ved P pladsen bød bagagerumscafeen på Peters æblekage - ikke ringe.

Og bedstefar bliver man ikke så tit (desværre måske) for i den anledning bød Jens Peter på Gl. Dansk.

 

Så Merethe og Peter tak for turen.

 

Skriftfører Frode

 

På fredag starter vi fra Klubhuset i Lov klokken 1000 på lette cykler og så planlægges en tur herfra af de fremmødte.

 

Flemming😲

 

Husk nu! Det atter er tid til svømning.

Kære alle

Husk der er svømning i Fladsåhallen, hver tirsdag klokken 1130 - 1230.

Vi var ikke mange den første gang, så se nu at find badetøjet frem og få afpudset svømme teknikkerne eller lær en ny.

Lotte er klar. 

Flemming 🤩

Fredagstur den 23. oktober

Så er det snart fredag igen.


Mountainbike-turen denne gang er tilrettelagt af Merethe og Peter og vil føre os rundt langs Suså-udmundingen, Kanalen og Karrebæks Fjord.


Vi mødes klokken 10.00 ved parkeringspladsen ved fjorden for enden af Appenæs Bygade.


Flemming😮

Nu kan du også få svømmeundervisning

Så har vi et nyt tilbud til dig, der ønsker andet end bare at cykle.

Der vil hver tirsdag hele vinteren være svømning i Fladså Hallen fra kl. 11.30 til 12.30. Med start på tirsdag den 20. oktober.

Med hensyn til pris afhænger det af tilslutningen. Hvis der kommer 14 bliver det kr. 10,- pr. gang.

Første gang medbringes kr. 20,-, som betales til Lotte.

Lotte har tilbudt at undervise evt. interesserede.


Flemming

Fredagstur den 16.oktober

Seniorer på kanten

 

Denne fredags mountainbike-tur startede i Faxe. Leif fra Rønnede Cykelmotion havde tilbudt at guide os på en tur gennem lokalområdet. Vi mødtes ved kulturhuset Kanten, som ligger på kanten af Faxe kalkbrud, og som indeholder et Geomuseum.  

 

Men ak, vejret var slet ikke som fredagsholdet er vant til, det regnede i stride strømme. Passende krøb vi i læ i Geomuseet og fik et godt indblik i kalkbruddets historie.   Mens vi ventede på, at regnen skulle holde op, kunne Palle og Inger fremtrylle et kaffebord med hjemmebag, som bogstaveligt faldt på et tørt sted.

 

Efter næsten 1½ times forsinkelse   kunne vi drage afsted i tørvejr. Leif havde tilrettelagt en afvekslende rundtur, og han var god til at fortælle om de steder, vi kom forbi. Midt i skoven fandt vi Vemmetoftes kirkegård, som vi måtte kigge nærmere på. Frode fandt det dog bemærkelsesværdigt, at netop seniorer viser så stor interesse for at kigge på kirkegårde …

 

Så gik turen til det store Vemmetofte Kloster og så ud til Faxe Bugt, langs vandet forbi Fakse Ladeplads og videre gennem skove og marker.   3½ time senere, efter glemte briller på kirkegården, 4½ punktering og en brækket bagskifter kom vi tilbage til Kanten, hvor det nu var Flemming, som kunne byde på øl, kaffe og Brugens fine brunsvigere.

 

Tak til Palle, Inger og Flemming og ikke mindst tak til Leif for en spændende turtilrettelæggelse. Leif fik også en invitation til at deltage i en af vores fredagsture.


Se turen her:

https://connect.garmin.com/modern/activity/923046802#


 

Kommende fredag er der efterårsferie. Der køres på tunge cykler klokken 10.00 fra klubhuset, og turen aftales på stedet.Rapporteur Peter de Rettestrup


Flemming🤩

 

Forlænget fredagstur maj 2016

Mountainbike-tur langs Silkeborg-søerne

 

Merethe og jeg vil gerne stå for en forlænget fredagstur fredag, den 27. til søndag, den 29. maj . Vi skal denne gang til Silkeborg, som er kendt for at have noget af landets bedste mountainbike-terræn.

 

Vores tanker for turen er følgende :

 

Fredag formiddag   kører vi til Silkeborg i egne biler. Turen tager ca. 3 timer. Samkørsel kan aftales. Bilerne parkeres på Vandrehjemmets parkeringsplads. Efter en fælles frokost i byen starter vi med dagens cykeltur. Vi er i kontakt med Silkeborg Cykel Ring Motion (http://www.scrmotion.dk/), som vil være vores guider for turene, dvs. at klubben har tilrettelagt en tur både fredag eftermiddag og en heldagstur om lørdagen. Ved turene er der lagt vægt på naturoplevelser uden halsbrækkende nedkørsler og i et 60+tempo. Efter cykelturen er der indkvartering på Silkeborg vandrehjem. Vi regner med at spise aftensmad enten på vandrehjemmet eller ude i byen.

 

Lørdag klokken 10.00 starter vi så på den lange tur. Vi kan smøre os en god madpakke på vandrehjemmet, og måske bliver der også mulighed for cafébesøg. Om aftenen regner vi igen med at spise i byen. Der er mange spændende restauranter ved Papirfabrikken.

 

Søndag efter morgenmaden tjekker vi ud fra vandrehjemmet og går på opdagelse i kulturen med et besøg på Museum Jorn, for at opleve den store malerisamling af Danmarks berømte maler, Asger Jorn. Efter frokosten går turen tilbage til Sjælland.

 

Overnatning : Vi skal bo på Silkeborg vandrehjem http://danhostel-silkeborg.dk/, som ligger midt i byen. Der er flere værelsestyper og priser at vælge imellem både for 1,2 og 4 personer.

Der er cykelværksted, vaskeplads med kompressor og cykelparkering i garagen. Mountainbike-sporet starter lige bag vandrehjemmet. Vi har aftalt en bestemt bookingprocedure med vandrehjemmet efter 1.december, som deltagerne vil blive nærmere orienteret om.

 

Deltagerne betaler alle udgifter selv, så andre ikke behøver at stå for det finansielle. Vi skal nok holde deltagerne orienteret om flere detaljer hen ad vejen og håber på en hyggelig og anderledes fredagstur.

 

Tilmelding : Giv besked inden den 15. november på mobil 61500950, hvis I har lyst til at deltage.

 

Venlige hilsner

Merethe og Peter

Fredagstur den 9.oktober

Jo - det var der det hele. Hør lige her. Ved indkørslen til haveforeningen

Skovhøjen små flag sat op, som man bare kunne følge og på den måde nå

frem til have 201. Ved havelågen et venligt værtspar, som stod og tog imod.

På havens store flagstang et flag, som bølgede fint i vinden. På himlen en lun

oktobersol Og på det nyrevede grus foran den nyklippede hæk 21 veloplagte

Lov-seniorer. Mere kan man vel ikke forlange.

"Velkommen hertil og dejligt at se så mange" sagde Poul Erik. "Det jeg gerne

vil have vi skal i dag er, at vi skal prøve at finde den forsvundne sø. Jeg kan

huske den var der, da jeg var dreng og ung, men nu har den været væk i 57

år. Så nu må det være på tide at genfinde den".

Og måske havde Poul Erik været på research inden turen,  for inde i

Kalbyrisskoven  fandt vi den ret hurtigt. En flot og ant. meget dyb skovsø.

Rummende uhyrer måske. Og den blev selvfølgelig døbt Poul Eriks Sø.

Og så blev vi ellers derfra ført ad kendte og ukendte stier og spor til kendte og

ukendte steder.  I flæng kan nævnes : Eva Høgsvej, Fredskovs anlægget,

Bonderup, Bøttekildevej, Ll. Tvede, Fladsågården, Fruens Plantage, kasernen

og gennem Skovparken tilbage til havehuset.

Og så var bagerumscafeen i dagens anledning omdøbt til kolonihavecafeen.

Og til kaffen blev der budt på kanelsnegle bagt af Henrik Madsen. "Hævet

meget flot" var Carstens kommentar. Det var også nogle flotte kager.

Og så skal det lige nævnes, at dagen bød på et enkelt styrt. På en af stierne

ville Jan Gerners cykel lige pludselig helst stå på tværs og derefter lægge sig

til jorden, og med Jan i en flot bue flyvende ud over den. Et flot styrt som

desværre ikke blev set af så mange.

Vi siger tak til Lotte og Poul Erik for en flot tur.

Turens skribent - Frode. 

Se turen her: https://connect.garmin.com/modern/activity/916067502

Næste fredag den 9. oktober mødes på Kanten ved museet og

vandrehjemmet i Faxe kl. 10.00. på tunge cykler. Leif fra Rønnede vil tage os

på en dejlig tur på 37 km. med flere oplevelser undervejs.  Det tager mindst 3

timer, så tag en klapsammenmad med.

Flemming

Fredagstur den 2.oktober

Smuk sensommertur

 

Sidste fredagstur på tunge cykler var tilrettelagt af Palle og Inger og førte os fra Præstø rundt om Jungshoved. Vejret var mildt, og området langs Præstø Fjord bød på fine naturoplevelser, bl.a. udsigten fra det lille fyrtårn til indsejlingen til fjorden. Senere fik vi øje på sæler ude i vandet, noget, som Palle sikkert havde bestilt for at gøre turen til noget særligt. :-)

 

Svend Gønges hule i skoven, den hyggelige Bønsvig havn og Jungshoved vejkirke måtte vi også kigge nærmere på. Tænk, at kirken havde en god cykelpumpe udenfor, cykelkort og ikke mindst opladningsstik til el-cykler. Imponerende.

 

Turen blev afsluttet ved havnen i Præstø med bagagerumscafé og Ingers lækre æblekage. Tak til Palle og Inger for en fin tur.

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/909245381

 

Kommende fredag står Poul Erik og Lotte for en tur på tunge cykler rundt om Næstved øst. Vi mødes i kolonihaven, som ligger for enden af den lukkede del af Kalbyrisvej mod Kalbyris. Havekolonien hedder Skovhøjen. Følg vejen gennem kolonien til have 201. Efter turen åbner fredagscafeen i drivhuset/havehuset.
Rapporteur Peter de Rettestrup         Flemming    

Fredagstur den 25. september

Dagens tur startede i Fensmark hos Anni og Per. Det viste sig desværre at Anni et par dage før havde været ude for et styrt, da en bombærgren havde kastet hende af cyklen og hun havde fået brækket kravbenet.

Men så tog Per føringen og ledte de 19 fremmødte på en dejlig tur til Glumsø hvor målet var Cykel, Knallert og meget andet museet. 

Det var en herlig oplevelse, og mange stod næsten med tåre i øjnene når man genkendte en cykel eller knallert fra barndomsdagene. Men også foto og film apparater og mange symaskiner var rigt repræsenteret.

Efter en god time hvor ikke mindst kustoden på museet havde fortalt mange gode historier, gik turen så retur til Fensmark. 

Vi var meget heldig med vejret- det holdt tørt,  men der var en hård vind.

Ved hjemkomst til Fensmark bliv vi budt på frokost og Anni  havde med een hånd arrangeret en dejlig frokost buffet som bragte lykke efter den dejlige tur.

Stor tak til Anni og Per for den dejlige traktement.

Fredag den 25. september mødes vi i Præstø på parkeringspladsen ved Fjordstien ( lidt længere øst på end havnen) med tunge cykler.

På turen besøger vi bl.a. Roneklint Skanse, Svend Gønge’s hule, Stavreby havn og Jungshoved kirke m.m.

Turen er på ca. 35 lette og flotte km som afsluttes med bagagerumcafe i Præstø.

Mødetid som sædvanlig kl. 10

Husk høstfesten

Nu er det sidste frist for tilmelding til


årets store begivenhed:

 

                      


Lov Cykel Motions sæsonafslutning,

HØSTFESTEN, den 3. oktober .

 

 

Vi mødes   klokken 18.00 i Hammer Forsamlingshus, hvor vi skal fejre høsten af de mange kilometer, som vi tilsammen har   tilbagelagt i denne sæson. Vi skal spise en lækker buffet og hygge os til musikalsk underholdning, og dansesko er særdeles velkommen.

Prisen for hele herligheden er 250 kr. per person, som betales ved indgangen. Drikkevarer kan købes på stedet til rimelige priser.

 

Du tilmelder dig festen senest tirsdag, den 22. september ved at skrive dig på listen, som ligger ved tirsdagstræning i løbsbogen eller ved at kontakte festudvalgets medlemmer. Tilmeldingen er bindende .

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Anni, Karen, Uffe, Marianne, Carsten og Peter

Fredagstur den 18.september

Fredag den 18.september går fredagsturen til cykelmuseet i Glumsø.

 

Turen starter og slutter i Fensmark Ellegårdsvej 28.

 

Vi cykler på tunge cykler til Glumsø hvor vi ser på museet. Herefter kører vi tilbage til Fensmark, hvor der bliver budt på håndmadder mm.

 

Ægtefæller eller andre interesserede, der ikke vil cykle til Glumsø, kan møde ved museet kl. 11

 

Dansk Cykel og Knallert Museum, Sorøvej 8 Glumsø

Pris: 45 kr (hvis vi er over 10 pers.)

 

Man skal regne med at cykelturen og museumsbesøg varer ca. 3 timer.

PS I tilfælde af dårligt vejr, gemmen føres besøget på museet og sammenkomsten på Ellegårdsvej.

 

Fredagstur den 28. aug. og 4. sep.

Fem øer, tre broer, en dæmning og en færge

 

Så var fredagsholdet igen på tur, en tur ud over det sædvanlige!

 

Inger og Palle havde bare styr på det hele, inklusiv det flotteste sommervejr. Fra startstedet ved Hjalmars Vordingborg Køkken kørte 18 deltagere for det meste i læ for vinden mod Kalvehave og derfra over dagens første bro, Dronning Alexandrine Broen, til Møn.

 

På Vestmøn troner højt i terrænet Kong Asgers Høj, som er en af Danmarks største jættestuer. Adskillige deltagere følte sig her fristet til at gå på opdagelse i det store gravkammer. Heldigvis mistede vi ikke nogen, da alle helskindet fandt vej ud i dagslyset igen.

 

Vor egen Carsten Cykelhandler havde dog helt andre planer. Som den eneste på mountainbike skulle han selvfølgelig bestige jættestuens imponerende bakke. Efter flere forsøg lykkedes det ham til sidst at erobre den prikkede bjergtrøje. Respekt for det!

 

Så gik turen over dæmningen til Bogø, hvor det blev tid til at holde en velfortjent frokostpause ved færgelejet, før Ida bragte os sikkert over Grønsund. Flere havde sat næsen op efter indkøb af toldfrie varer i Bordershoppen; men den havde desværre ikke åbent denne dag.

 

Fra Stubbekøbing gik det nu med god rygvind hen over Falster til den gamle Storstrømsbro, som ved nærmere bekendtskab ligner en bro, der virkelig trænger til en afløser. Over Masnedøs hyggelige 'Strandvej' og endnu en bro, kom vi hen på eftermiddagen tilbage til startstedet, hvor vi kunne hænge ud ved Inger og Palles bagagerumscafé med lækker hjemmebag og varme drikke.

 

Mange tak til Inger og Palle for et flot fredagsarrangement.

 

Fredagsturene, den 28.8 og den 4.9., hvor flere seniorer deltager i ”Tour de Provence”, køres der på lette cykler fra klubhuset klokken 10.00. Turene aftales på stedet.

 

Rapporteur Peter de Rettestrup     


Flemming

 

Fredagstur den 21. august

Kære alle så er det Tour de Øer som er næste udfordring.

 

Vi mødes kl. 10.00 på Langøvej 7 -9 i Vordingborg (Vordingborg Køkkenet – Hjalmar) på lette cykler.

 

Turen går over de ” 5 øer, Masnedø – Falster – Bogø – Møn – Sjælland”.

 

Vi skal med færgen Ida mellem Stubbekøbing og Bogø, og det koster 45 kr. pr. person incl. Cykel.

 

Hele turen bliver på ca. 78 km., så det vil være smart at have en madpakke med, fordi vi prøver at tilpasse turen lidt efter færgetiderne.

 

Hvilken vej vi kører rundt vælges først på dagen når vi kender vindretningen, men bagagerumscafeen vil være åben når vi kommer i mål.

 

Hilsen tour guide Inger og Palle

 

Flemming🤩

 

Dejlig Kanotur

Hejsa

 

Så fik vi afviklet vores Tour de Suså. 16 friske seniorer var mødt op og klar til dagens udfordringer. Vores turarrangører – Frode og Inger fik hurtigt organiseret afhentning af Kanoer og redningsveste og pludselig var vi – med lidt famlen - alle på plads i kanoerne på Susåen.

 

Så kom næste udfordring – hvordan padler og styrer man? Det gik nu godt, da vi først kom i gang. Frode havde blandet os, så der var en ”erfaren” på hver kano.

 

Halløj hvor det gik op af åen - på kryds og tværs op og på den store pagaj – dog uden forlis. Ikke mindst kaptajn Madsen krydsede rigtigt godt i vinden.

Ved den hvide bro blev gjort holdt og Poul Erik fortalte om sin tid som syvårig, hvor han havde passeret den gamle bro.

 

Den største udfordring var, da vi skulle ramme den rigtige gennemgang under jernbanebroen, hvor der var megen strøm – alle kom godt igennem.

Inden vi nåede pladsen ved Ganges bro fik vi syn for det store vejarbejde, hvor man er ved at lave en bro over åen - imponerende.

 

Godt i land og bænket ved et langbord var vi klar til at indtage madpakken, når Peter kom frem (var dårlig og kunne ikke sejle med) med Meretes mad. Herlig frokost i det dejlige vejr. Der blev budt på bitter og de medbragte forfriskninger var velfortjent.

 

Vi var pludselig ikke alene på pladsen, da en skole fra Ishøj lagde til så der kom godt gang i pladsen.

 

Peter havde medbragt kaffe og the –tak for det.

 

Pludselig lød alarmen – en kano havde revet sig løs. Det var Jens Peter og Johns kano, som pludselig befandt sig ude midt i åen.

 

Men inden de nåede at reagere, var en af skoleeleverne resolut bevæget sig ud i åen og trak den til bredden. Stor glæde - for Jens Peter ville muligvis ikke kunne bunde. Eleverne blev belønnet med den resterende kaffe inden vi atter drog afsted.

 

Tilbageturen gik godt bortset fra at enkelte kom lidt i nærkontakt med de nedhængende træer.

 

Tilbage på Birgittevej var det tid til at vaske kanoer og Frode bød på en tak for turen forfriskning.

 

En dejlig dag og stor tak til Frode og Inger


Flemming😎

dejlig tur den 7.

  Så er der igen en hilsen fra "fredagsholdet". På vores vej rundt om den nedre del af Susåen er vi her nået til Æblehaven. Den opmærksomme seer kan se Susåen bag os. Vi krydsede åen 6 forskellige steder, så nu kender vi ligesom hinanden. Og er på den måde klar til kanoturen på fredag d. 14. Lov - er en cykelklub  - ja vist - men vi kan da også noget andet. 
Således  -  med en hilsen til alle medlemmer i klubben

Frode

Fredagstur den 14. august

Kære alle

Så er ferietiden vist ved at være forbi, og tiden nærmer sig for vores planlagte kanotur fredag  den 14. august.

Til den tur er det sådan, at vi mødes her på Birgittevej 13 kl. 1000, hvor der vil gå lidt tid med at få kanoerne i åen og få pagajer og veste fordelt.

Vi sejler derefter "op ad åen"- forbi Herlufsholm - under den Hvide Bro - under den gl. jernbanebro - ud gennem engene og efter en god times sejlads når vi shelterpladsen ved Ganges Bro.

Her er det planen, at vi nyder den medbragte frokost og nyder synet af det store omfartsvejsprojekt der er derude. Vel tilpasse efter noget både at spise og drikke sejler vi tilbage igen - nu med strømmen. Og det er jo næsten en foræring.

Og tilbage på Birgittevej vil vi være - mon ikke ved tretiden.

Til denne tur beder vi af hensyn til lån/ leje af kajakker og veste om en tilmelding senest mandag d. 10 august til 40957316 (Frode). Ring eller SMS. Man kan selvfølgelig også godt cykle derud.

Rejseleder - Frode

Flemming

fredagstur den 7.august

Kære alle

De sidste fredage har vi kørt fra klubhuset i Lov med svingende deltagerantal, men nu er der atter styr på planlægningen.

Frode lægger stærkt ud og har " budt ind" med forslag til kommende fredag d. 7.

Turen står i " åens tegn".

Man mødes på Birgittevej 13 kl. 1000 og cykler "åen rundt". Ikke hele Susåen, men en god del af den.

Vi vil på turen køre over åen 6 gange - vi vil gøre holdt ved den ved Herlufsholm - ved Holløse - ved Skelby - ved Rejnstrup - ved Æblehaven og ved Ganges Bro.

Denne tur er på små 40 km. og kan køres på alt lige fra havelåger til Carbon racere. Men hastigheden er 60 +.

Flemming😎

Fredagstur den 31. jui

Kære alle

Da ferie og ustadigt vejr fortsat hviler over os alle, så bliver fredagens tur fra Klubhuset klokken 1000 på lette cykler.

Vi må så se hvem af de fremmødte der kan bidrage med en spændende tur.

Flemming😎

Fredagstur den 10., 17. og 24. juli

På Ærø kalder cykelrytterne sig 'The Flying Heros'. Her i Lov kan vi godt kalde fredagsholdet for 'The Flying Super Seniors', holdet, der i fredags kom flyvende fra start fra Per og Annis sommerhus i Bisserup.

 

Per og Anni havde tilrettelagt en flot tur gennem flere skovområder. De to var for det meste enige om turen; men det skal dog bemærkes, at Anni altid fik det sidste ord :-). Rude skov og Basnæs skov bød på fint mountainbike-terræn. Vi gjorde stop ved Holsteinsborgs tidligere landbrugsmuseum og fik også tid til at runde den hyggelige havn i Bisserup.

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/822092704

 

Vi sluttede turen af på sommerhusets terrasse, hvor vi nød kaffe/te og  dejlig hjemmebag. Tak til Per og Anni for endnu et godt fredagsarrangement.

 

Fredag, den 10., 17. og 24. juli starter turene på lette cykler fra klubhuset i Lov, hvor turene aftales på stedet.

 

Rapportør Peter


Flemming😎

Fredagstur den 3. juli

Efter er veloverstået cykelferie i det fynske, skal vi atter på fredagstur.

 

Kommende fredag, den 3. juli, er der derfor igen lagt op til nye cykeleventyr.

 

Anni og Per inviterer til en tur på tunge cykler, hvor vi mødes i Bisserup ved deres sommerhus på adressen Omøvej 21, kl. 10.00.

 

Turen går bl.a. til Basnæsskoven, og vejrprognosen lover fint sommervejr.

 

Flemming😎

 

Fredagstur den 19. og 26. juni

12. juni mødte 11 deltagere frem ved Bjørnebæk til en tur planlagt af Jan. Alle var henrykte over det perfekte vejr. Turen gik i starten gennem en fårefold med både hvide og sorte får, senere nød vi nogle fantastiske udsigter i området ved Holsteinborg Nor. Kirkestien ved Ørslev og en del kystnære stier berettigede vores brug af MTB´er.

Efter 35 smukke km var vi tilbage, og bagagerumscaféen åbnede med nogle vidunderlige kager bagt af Kate, Jans hustru. Gøgen kukkede, mens vi glædede os over at have kørt en rigtig dejlig sommertur. Stor tak til Jan og Kate.

Se turen her: https://connect.garmin.com/modern/activity/801671179

De to kommende fredage køres der kl. 10 på lette cykler fra klubhuset i Lov.

Rapporteur  Inger


Flemming

Ingen kaffe den 23. juni

Kære alle

Jeg skal desværre meddele, at der ikke er klub kaffe på næste tirsdag den  23. juni efter træningsturen  - da der er forfald i kaffebogen.

Flemming😥


Fredagstur den 12. juni.

Grundlovsdag var vi 7 seniorer af hankøn, som drog af sted på turen Svinø rundt. Kvinderne havde denne særlige dag sikkert travlt med at fejre dagen på anden vis :-). Solskinsvejret var perfekt til at træde til i pedalerne. Vi stoppede op og nød naturen både ved Sønderhoved med kig mod Dybsø og ved Avnø naturskole.

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/794646144

 

Tilbage ved klubhuset stod den på kolde drikke og røverhistorier.

 

Fredag, den 12. juni køres der igen på tunge cykler. Jan Larsen har

en tur i ærmet og lover at støbe en kage til denne dag. Vi mødes klokken 10.00 ved Bjørnebæk Strand. En kørselsvejledning kunne være som følger: Kør mod Karrebæksminde og drej til højre ved Karrebæk kirke, kør ad Kirkebakken og Strandbakken indtil 90 graders sving og Strandbakken skifter navn til Spjellerupvej, her køres ad grusvej til mødested. Der hvor der skal køres ad grusvej står et skilt med teksten Til Stranden.

 

    Rapporteur Peter de Rettestrup  


Flemming

 

Fredagstur den 5. juni


Weekendtur til Schleswig

Vi var 13 seniorer, der mødtes fredag ved middagstid ved havnen i Schleswig . Efter frokosten på en lille fiskerestaurant, indtog vi vores værelser på hotellet og gjorde os klar til dagens cykeltur. Hertil havde vi assistance af 7 tyske kolleger fra Radsportverein Schleswig . Turleder Alfred førte os gennem regn og blæst rundt om Schleswig og omegn, og det regnfulde vejr gav os fine muligheder til at demonstrere dansk fingerfærdighed ved flere punkteringer.

Alfred viste os til gengæld, at man syd for grænsen godt kan cykle i regnvejr og ryge cerutter samtidigt. Dagen sluttede med en overdådig middag på hotellet. Vi fik endnu en gang bekræftet, at portionerne hernede er store og priserne rimelige.

Lørdag cyklede vi en heldagstur på 86 km 'Rund um die Schlei'. I starten var der stadigvæk enkelte regnbyger, men derefter fik vi fint cykelvejr. Nye punkteringer og deraf følgende opvisning i dansk fingerfærdighed viste, at Lovcykelmotion var en klar vinder i denne vanskelige disciplin, som vi sammenlagt vandt 7:2! Og så blev der snakket tysk og dansk på kryds og på tværs. Flere Lovfolk lærte nye gloser:, som 'von vorne' og 'von hinten'. Vi krydsede Slien med en lille trækfærge, cyklede gennem den idylliske by Arnis og nød frokosten i solskinnet, før turen atter gik tilbage ad cykelstier gennem det smukke landskab langs fjorden. https://connect.garmin.com/modern/activity/789416429

Om aftenen spiste vi på et tidligere bryggeri, hvor vi også nød den lokale øl. Vi fik selskab af Holger mit Frau og Alfred (formand og næstformand i cykelklubben), som fortalte, at de havde nydt besøget af cykelkollegerne fra Danmark. Og måske kommer de på genvisit hos os.

Søndag efter morgenmaden vinkede vi til Anne Grethe, Anni og Inger, som ville cykle tilbage til Danmark, mens resten besøgte Vikingecentret Hedeby. Her sluttede vi af med en dejlig frokost efter en oplevelsesrig weekend.

Kommende fredag , grundlovsdag, er der igen mulighed for at køre på lette cykler fra klubhuset klokken 10.00. Ruten aftales på stedet.   

          

Rapporteur Peter de Rettestrup


Flemming  😎

Fredagstur den 29. maj

Endnu en gang var vi fredagsseniorer ude for at lufte vores racercykler.  Oprindelig var det meningen, at det skulle være en 'rododendrontur' på Jungshoved. Rygterne ville dog vide, at rododendronerne endnu ikke var sprunget ud. Det havde Jan stor forståelse for, idet han sagde 'Jeg ville fan'me heller ikke springe ud i sådan et koldt vejr.' Men af sted kom vi!  

 

Med start ved Præstø havn førte vores garvede stifinder Poul Erik os derfor ud på en alternativ rute. Det blev til 40 km rundt i den smukke natur syd for Præstø med stop ved bl.a. den tidligere rytterskole med den gamle eg i Skibinge. Senere blev det også til et kort ophold ved Sandvig havn. Og mod slutningen af turen ved Tjørnehoved opdagede vi så alligevel masser af rododendron i i fuld flor og i mange farver. Det så fantastisk flot ud.

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/781314155

 

Tilbage ved Præstø havn nød vi Lottes chokoladekage, te og kaffe. Tak til Poul Erik og Lotte for denne fine fredagsoplevelse.

 

Kommende fredag er vi 13 seniorer, som tager på weekendtur til Tyskland. Vi skal mødes i Slesvig med folk fra den lokale cykelklub, som vil guide os langs Slien både fredag og lørdag. Søndag besøger vi Vikingecentret i Hedeby, inden vi vender næsen hjemad.

 

Der vil dog også være mulighed for at køre en fredagstur nord for grænsen. Turen klokken 10.00 fra klubhuset i Lov på lette cykler aftales på stedet.

 

Rapporteur Peter de Rettestrup.     


Flemming 

 

 

Fredagstur den 22. maj

En dejlig tur på ca. 27 km i Skjoldnæsholm skovene var en spændende oplevelse for de 13 friske seniormotionister der var mødt op.

Nervøsiteten var dog ved at indtræde, da turlederne Anni og Per ikke var mødt som aftalt, men det havde den naturlige forklaring, at Per havde glemt sine cykelsko, så der var lidt returkørsel. Men det var der stor overbærenhed over - han er jo over 70 år. 

Vejret var helt i top, sol og ingen vind - hvad kan man forlange mere.

Først på turen nåede vi højdepunktet - Gyldenløvshøj, der med sine 125,5 meter er Sjællands højeste punkt - men, men, men, med lidt snyd, da man har forhøjet punktet kunstigt, da Gyldenløvshøjens naturlige punkt er 121,3 meter. Kobanke syd for Rønnede er det højeste naturlige punkt med sine 122,9 meter. På toppen er sat en mindesten for tre faldne frihedskæmper.

Vi slap ikke helt for uheld. Anni punkterede, men mange ivrige hænder fik hurtigt skiftet slangen.

Anne Grethe var nok den, der havde de største udfordringer, når hun med sine smalle dæk skulle forcere de enkelte "vådområder" der var på turen.

Efter turen var der rabarbertærte m.m. og kaffe fra Annis bagerumscafé.

En herlig seniordag var atter overstået og stor tak til Anni og Per for denne oplevelse og ikke mindst den herlige forplejning.

Husk at vi næste fredag starter fra parkeringspladsen ved sejlerklubben i Præstø (lidt længer fremme end havnen) klokken 1000 på lette cykler.

Her vil Poul Erik guide os en tur – dog ikke til til Jungshoved, da Rododendronhaven ikke er sprunget ud endnu – det må vente.

Flemming😎

fredagstur den 15. maj

Her en god hilsen fra fredagsseniorturen med udsigt til Præstø Fjord. Det var Poul Erik, der havde planlagt turen - meen - ikke alt går altid som planlagt. En stor flænge i Oles bagdæk krævede ekspertise. - "Inger - du har vel ikke en saks med?" Nej - det havde Inger ikke lige. Øv -. Så en lap mellem dæk og slange måtte fikses på anden vis.

På hjulene igen gik der bare 500 m. så punkterede Oles forhjul. Sådan. Så Feddet og Strandegård blev vi enige om venter til en anden gang.

Men en storslået udsprungen bøgeskov cyklede vi igennem - dog med et par dumme styrt, som jeg (Frode) tager ansvaret for. Det klassiske - uopmærksomhed - lidt for tæt kørsel - lidt bremsen op foran - lidt for meget forbrems. Jeg trak Jan med i styrtet, men heldigvis slap vi med lidt hudafskrabninger.

Hjemme ved Korskildeskolen igen var Merethes bagagerumscafe åben. Dog uden Merethe. Hun havde været uheldig at slå din fod aftenen før. Men vi siger tak for en lækker kage og tak til Poul Erik for din køren foran.

Rapporteur Frode.   

Ugens tur går til  Skjoldnæsholm og Gyldenløvshøj.

Mødested ved sporvejsmuseet (som er lukket på denne dag) klokken 1000 på tunge cykler.

 

Kør mod Skjoldnæsholm, så finder I museet lige før slottet. Tag Parkeringspladsen tættest ved vejen. Turen er på 20-25km.

 

Anni og Per - vil udover at være guider - også sørge for lidt godt til kaffe og te.

 


Flemming

 

 

Fredagstur den 8. maj

Rødbededagstur

 

Det viste sig, at ikke alle klubbens seniorer skulle passe børnebørn eller marchere med røde faner den 1. maj/St. Bededag.

 

Vi var 6 seje seniorer, som trodsede vejrprognoserne om regnbyger, og vi fik os en rigtig god rundtur på racercykler anført af Mogens. Vi stoppede op for at nyde den lysegrønne bøgeskov ved Krobækken, og en enkelt punktering var der også tid til.

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/761720227

 

Fredag, den 8. maj mødes vi igen ved Korskildeskolens  parkeringsplads klokken 10.00.  Vi kører på tunge cykler, og Poul Erik har endnu  en spændende tur i støbeskeen.

 

Fredagstur den 1. maj

”Skideskæg” mountainbiketur

 

Så var fredagsholdet atter ude på nye eventyr. Palle og Inger havde tilrettelagt en fantastisk smuk mountainbiketur på Køge Ås og videre langs med Køge Å. Vi var 15 seniorer og en ung gæst, som nød den flotte natur, hvor alt i skovene var lige ved at springe ud. Der blev kørt 40 km med en indlagt frokostpause ved søen ved Løgtebanke. Forinden havde Merethe valgt at punktere på et billedskønt sted ved åen.

 

Den unge gæst var Poul Eriks barnebarn Mathilde på 16 år, som ikke havde problemer med at følge med os seniorer. Hun kørte let og uanstrengt og syntes, at det var ”skideskægt” at være med på fredagsholdet. Mathilde blev derfor indskrevet på vores venteliste, så hun kan være sikker på en plads på seniorholdet, når hun en gang om cirka 50 år træder ud af arbejdsmarket.

 

Tak til Palle og Inger for turen og efterfølgende bagagerumscafe med Ingers drømmekage og lækre småkager.

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/755340257

 

 

Fredag den 1. maj mødes alle, der ikke skal gå med røde faner eller passe børnebørn, ved klubhuset klokken 10.00. Turen på racercykler bliver aftalt på stedet.

 

Rapporteur Peter de Rettestrup.  


Flemming 😎

Fredagstur den 24. april

Her en hilsen fra fredagsturen d. 17/4.  Som det ses på billedet, var vi 18 forårsstemte Lov -  cyklister, der her "poserer" for fotografen på et af turens højdepunkter. Kobanke - Sjællands højeste naturlige punkt. 122,9 m.o.h. 

To andre højdepunkter bestod i at Poul Erik - med sit store lokalkendskab - førte os frem til både Susåens og Fladsåens udspring. Sandelig.  

Og skovene vi kørte igennem var også i forårsstemning med anemonernes hvide tæppe. Og rundt i gruppen hørtes et gl. mundheld - "at brække anemoner med nakken". Betydningen heraf er der måske nogle, der kan udlægge???

Tilbage ved startstedet nok et højdepunkt. Lottes marmorkage!! Den levede til fulde op til sit ædle navn. Tak til Poul Erik og Lotte for turen. 

Næste fredag  d. 24 april hedder det Køge Ås, og vi mødes ved "Køge Hallerne", Ved Stadion 2, 4600 Køge  kl. 10.00. Turen er på tunge cykler i et meget spændende terræn, men alle kan deltage. (føres an af Inger og Palle), og da Inger gerne vil helt til "Malerklemmen" bliver turen på 2 x 20 km. , så det er smart at tage en enkelt klapsammenmad med, selvom bagagerumscafeen vil være åben ved tilbagekomsten til Køge. (ca. kl. 13 - 13.30). 

Rapporteur Frode.Flemming😎

Fredagstur den 17. april

Mountainbikes, havørne og påskelam

 

Så var der igen fredagstur på tunge cykler med  blå himmel og strålende sol. Jan var turleder, og sikke en oplevelse det blev! Allerede på turen ned langs Sønderbyvej så vi havørne  tæt over vores hoveder. Der var forår i luften, og vi så gæs og råvildt.

 

Da vi kom til Fårebakkerne fik vi et syn af de sjældne: 5 havørne kredsede oppe i luften over den store flok af Lüneburger får. Det var de mange nyfødte lam, som ørnene øjensynligt havde i kikkerten. Et enkelt lam havde allerede mistet sit korte liv; men dette er nu en gang naturens orden.

 

Derpå drog vi videre over Grevensvænge og Skovmølle tilbage til klubhuset, hvor Merethe stod for bagagerumscafeen.

   

https://connect.garmin.com/modern/activity/742219363

 

Fredag, den 17. april mødes vi på tunge cykler ved Korskildeskolens parkeringsplads kl. 10.00, hvorfra Poul Erik vil guide os ud på en spændende tur med indbyggede højdemeter.

 

   

Rapporteur Peter de Rettestrup.  


Flemming

Fredgstur den 3. og 10. april

14 seniorere var mødt op på parkeringspladsen ved efterskolen i Svendstrup - klar til dagens tur.

Peter guidede os på kendte og ukendte veje og stier i hans lokale ”baghave”.  Fruens Plantage og Fårebakkerne fik også et besøg, og her måtte Poul Erik og Flemming ufrivilligt af cyklerne – de slog dem af sagde de to gamle Husarer, der dog kom op på ”hesten” igen.

Efter denne dejlige tur havde Gerda forsynet Henry med forplejning til bagagerumscafeen.

Stor tak til Peter for en dejlig tur og Gerda og Henry for forplejningen.

De to næste fredage (3. og 10. april) er der ikke planlagt ture, da mange er på påskeferie og ude at rejse ( en anden senior disciplin), men hvis man har lyst og mulighed, køres der fra klubhuset klokken 10.00 på tunge cykler, hvor man bliver enig om en tur

 

Flemming😎

Fredagstur den 27. marts

Ja - fredagsgruppen kan andet end at cykle. Her sender den en hilsen fra Thorsvang Samlermuseum i Lendemarke.

- Samlermuseum - ja - og hvad det sted ikke rummer er svært at finde ord for. Købmandsforretning - frisørsalon - trikotageforretning - konditori - tømrerværksted - smedje - motormuseum - skolestue - byrådssal - m.m - m.m. Alt fyldt med inventar og grej som mange i vores alder genkender. Så "kan du huske" og "sådan een havde vi også hjemme" var vendinger, der hørtes mange gange. En bunker fra 2. verdenskrig er også med i samlingen - nu med lys og lysshow.

Og alt imens vi 17 Lov cyklister gæstede Møn, gled månen sin planlagte vej hen foran solen.

   

Næste fredag d. 27/3 mødes vi på P-pladsen ved Svenstrup Efterskole kl. 10 på tunge cykler. Her vil Merethe og Peter føre os ad både kendte og ukendte stier.

   

Rapporteur Frode.


Flemming

Fredagstur den 20 marts til samlermuseet.

Fredagstur

 

Så var seniorerne atter på farten i det spæde forårsvejr.  Carsten cykelhandler havde lagt en fin tur på 30,7 km for de 17 fremmødte ryttere. Vi kørte over Snesere og Brandelev. Ved Fårup viste Carsten os en nedlagt vej. Og ved Hunstrup fortalte Poul Erik, at der her på Snesere å havde været skibsfart helt ind i land i gamle dage. Carsten havde selvfølgelig gemt det bedste til sidst: turen på Fladså Bakker med gode op- og nedkørsler.

 

Tilbage i Lov havde Kirsten en dejlig kage klar, som blev indtaget med styrkende kaffe og te, hvorefter både knallerter og traktorer blev beundret. Tak til Carsten og Kirsten.

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/718375533

 

Fredag, den 20. marts mødes vi klokken 10.00, denne gang uden cykler ved 'Thorsvang Danmarks Samlermuseum', Thorsvang Alle 7, Stege.  http://thorsvangdanmarkssamlermuseum.dk/ . Her bliver der mulighed for at gå på opdagelse i den meget store samling med alt fra 'Matadortiden'.

Ved 12-tiden er der mulighed for at spise frokost på Café Tot & Palmehaven, hvor der er reserveret plads til os. Frokostpriserne er særdeles rimelige.  


Rapporteur Peter de Rettestrup.


Flemming😮

 

Fredagstur den 13. marts

Atter en dejlig fredagstur hvor Anni førte de 16 fremmødte på en dejlig tur i Hesede skov , hvor der blev gjort stop ved mindestenen, hvor frihedskæmpere fra Haslev og omegn mødtes natten mellem 4. og 5. maj 1945. Et stop blev det også til ved Villa Galina. Efter hjemkomst havde Poul Erik, Lotte og Anni bagagerums café ved forsamlingshuset i Holme Olstrup – stor tak for denne herlige forplejning på en kold tur – det varmede.  

Se turen her:

https://connect.garmin.com/modern/activity/712351378

Fredagens tur starter fra Carsten Cykelhandler Hovedgaden 8 i Lov klokken 1000,  på tunge cykler, med efterfølgende fradagscafé i værkstedet.

Flemming😎

 

Fredagstur den 6. marts

Så var vi atter ude og lufte vores mountainbikes. Vi var 12 ryttere, vejret var ok og vi kørte 30 km.

Palle var turleder og førte os fra klubhuset, gennem Rettestrup Plantage ud til Vejlø skov. 

Herfra fik turen forbi vindmøllerne ved Nylandsmosen til Basnæs, mod Jarls skov og herfra tilbage til start.

Henrik murer havde støbt en lækker kage, som efter turen blev nydt med te og kaffe på bænkene foran klubhuset.

Stort tak til Palle og Henrik!

Fredag, den 6. marts mødes vi klokken 10.00 ved forsamlingshuset i Holme Olstrup. Herfra har Annie en tur til Hesede skov, hvor vi tidligere på året blev nægtet adgang på grund af jagt.


Rapporteur Peter de Rettestrup.


Flemming😉       

Fredagstur den 27. februar

Fredagsturen, den 20. februar 2015, var en kold, regnfuld og blæsende affære!

 

Klokken 10, som sædvanligt, mødtes 9 ryttere på Garderhusar-kasernen. Herfra gik dagens mountainbiketur rundt om Næstved. Palle førte os nord om byen, og ad smalle, listige stier, som nogle af os ikke havde kendskab til. Vi kom forbi Ålestokgården og videre rundt omkring på Ydernæs.

 

Her ved Ydernæsgård gjorde vi holdt. På en høj, omgivet af træer og krat, gemmer sig en forvitret mindesten, som en glarmesterenke, Marie Kirstine Brun, fik rejst efter sin afdøde mand, Christian Ager, for over 200 år siden. Palle fortalte fint om historien bag mindestenen.

 

Herefter blev kursen blev sat mod Åderup og videre forbi Rønnebæksholm og så tilbage til udgangspunktet.

 

I ly for regn og blæst, i en af kasernens tomme garager, kunne Eigil så åbne 'fredagscafeen' med varme drikke og lækker chokoladekage. Hm, det gjorde godt. :-)

 

Stort tak til Palle og Eigil.

 

https://connect.garmin.com/activity/701619641

 

Kommende fredag mødes vi atter på tunge cykler klokken 10.00 ved klubhuset i Lov og aftaler der dagens rute.

 

Rapporteur Peter de Rettestrup   


Flemming

Fredagstur den 20. februar

Kære alle

 

En dejlig men hundekold tur hvor de 11 fremmødte gjorde holdt ved Margrethehøjen der ligger ved udmundingen af Saltø Å, hvor Palle fortalte vidt og bredt om historien om Dronning Margrethe Sambiria også kaldet Margrethe Springhest.

 

Punkteringer – ja der var to – surt.

 

Ved hjemkomst var der Fastelavnsboller – uummhh.

 

På fredag mødes vi på den gamle Gardehusarkaserne ved Næstved Firmasport (Gynmnastiksalen) klokken 1000, på tunge cykler, hvor klubbens ”spejdere” vil vise vejen.

 

Ved hjemkomst har Eigil varslet åben bagagerumscafé fra ”Berlingoen”.

 

 

Se turen her:

https://connect.garmin.com/modern/activity/699691196

 


Flemming 🤩 

Køreteknik

Hej alle.


Nu blænder DGI op for en spændende MTB dag med fokus på teknik, lørdag d. 28. marts kl. 10:00 ved Fruens Plantage i Næstved.


Her får du muligheden for at forbedre din teknik, så du får mere sjov ud af din MTB tur i skoven.


Der bliver arbejdet med balance, op- og nedkørsel samt svingteknik. Der vil også være mulighed for at lære at løfte for- og baghjul og lære at komme over grene og andre mindre forhindringer.


Der vil blive inddelt i grupper ved opstart med udgangspunkt i deltagernes niveau, ligesom der vil være en gruppe kun for kvinder.


Der  køres 2 til 3 timer, så medbring en flaske og en energibar til turen.


Kom og vær med lørdag d. 28. marts kl. 10:00 – 13:00


Vi mødes på Rønnebæk skole. Englebjergvej 12 – 4700 Næstved


Pris: kr. 200,-


Læs mere og tilmelding på nedenstående link.


 www.dgi.dk/201523313000


Flemming🤨

Fredagstur den 13. februar

Vi var 11 seniorfredagscyklister, der mødte op hos Merethe og Peter i Rettestrup. Og da det var mere ski end cykelføre, blev det til en vandretur i Rettestrup Plantage. (Maler John valgte dog sin MTB).

 

Og til fods kunne vi også bedre lytte til Peters beretninger. Rettestrup Plantage er dels plantet og dels vokset op fra alm. frøspredning efter grusgravningen gennem tiderne.

Stenen vi står ved er også lidt Peters.

 

Hvorfor? Jo - Peter er jo stenkunstner, og - fik vi at vide - netop stenen her har Peter til Naturskolen på et tidspunkt tilbudt sig som projektleder på. - Hamre - hugge - mejsle billeder - figurer og runer sammen med børnene.

 

Men desværre syntes baronen ikke om ideen. Sammen med plantagen er det nemlig også ham, der ejer stenen. Det kunne ellers være blevet en fin seværdighed.

 

Hjemme igen blev bagagerumscafeen  meget gæstfrit henlagt til Merethes og Peters stuer. Og vi kan hilse og sige, at Peters mandel/æble kage er særdeles anbefalelsesværdig.

 

Rapporteur Frode

 

På fredag starter vi fra Ålkestokgården på tunge cykler klokken 1000, og hvor Palle vil lægge en dejlig rute.

 

Lis og Flemming vil stå bag disken i bagagerumscafeen.

Fredagstur den 6. februar

Dagens førerhund var atter Poul Erik som bragte os vidt omkring. Dejlige skove og rislende bække mødte vores blikke på en herlig tur med godt vejr uden vind, der som sædvanlig sluttede med kaffe og kage hygge fra bagagerumscafeen – som denne gang var sponseret af Arne Andersen og Jan Larsen – stor tak til dem begge.

Dagens billede blev taget ved skovbørnehaven ved Borup skoven.

Se turen her:

http://connect.garmin.com/modern/activity/689168903


Denne fradagstur starter hos Peter på Rettestrupvej 18, klokken 10.00 – og med det vejr vi har nu og som vejrudsigten tegner til vil fortsætte – så bliver det til fods.

Peter har varslet, at han vil sætte punktummet for dagens anstrengelser med lidt at styrke os på, så vi kan få varmen igen.

Flemming 🤭

Fredagstur den 30. januar

Fredagsturen var kold, men med vindstille vejr, og det gjorde turen til en dejlig oplevelse for de 17 fremmødte.

Vores turleder Poul Erik førte an med sin sædvanlige forståelse for, at berette og berige os om, hvad vi så på turen. Og Kludeegen var naturligvis ingen undtagelse. Her gjorde vi også stop og fik en god historie.

Punktering slap vi ikke for. Jan måtte til pumpen og hold da op, hvor skal der mange pumpeslag til at fylde et 29” dæk - men det gav varmen.

Heldigvis var skovbunden frossen, så cyklerne slap for at blive særlig beskidte.

Ved hjemkomst til Everdrup var der som sædvanlig – fristes man næsten til at sige – bagrumscafé hvor Anni og Inger beværtede – stor tak for det.     

Se turen her: http://connect.garmin.com/modern/activity/684297760  

   

På fredag mødes vi atter ved forsamlingshuset i Everdrup klokken 1000 på tunge cykler, og her vil Poul Erik atter føre os på spændende stier og veje -  og mon der ikke også her vil falde en god historie af.


Flemming😮


Fredagstur den 23. januar

Med hensyn til vejret har det været en lidt drøj start på det nye år. Det har regnet og regnet og regnet.

 

Men da vi startede på vores første fredagstur, brød solen igennem. Det var tiltrængt.

 

Vi var 12 friske mountainbikere, som cyklede fra forsamlingshuset i Holme-Olstrup til skovområdet omkring Villa Galina.

 

Anni havde tilrettelagt en tur gennem skovterrænet. Det viste sig dog, at der var jagt i det meste af skoven, og det ville vi selvfølgelig ikke blande os i. Der blev ændret lidt på ruten, og så fik vi alligevel kørt, så det kunne mærkes i benene og pulsen kom op.

 

Efterfølgende kunne der 'hænges ud' i fredagscafeen, som denne gang blev bestyret af Inger, Palle og Peter med hjemmebag, kaffe og te – stort tak til dem.

 

Kommende fredag mødes vi som sædvanligt klokken 10.00 på tunge cykler. Og denne gang starter vi fra parkeringspladsen ved forsamlingshuset i Everdrup. Poul Erik vil være dagens stifinder og lover, at vi bl.a. vil kunne gense kludeegen i Leestrup skov.

 

Træet er kendt som et helbredelsestræ, et helligtræ eller "klogt træ". Ifølge den lokale folklore kan træet helbrede folk, hvis man kravler gennem en åbning i træet og ophænger en personlig beklædningsgenstand fra den del af kroppen, hvor man er syg.

 

Så: "Ingen bør holde sig tilbage for at benytte sig af denne fantastiske mulighed!"

 

  Rapporteur Peter de Rettestrup


Flemming🙂

Fredagstur den 16. januar

Kære alle

Så nærmer der sig atter en fredag - og vejret ser heller ikke for godt ud denne dag.

Men desuagtet mødes vi på parkeringspladsen ved Forsamlingshuset i Holme-Olstrup klokken 10.00, hvor Anni Madsen vil finde nogle spændende veje og stier.

Og mon ikke der skulle være én eller anden som har noget i bagagerums cafeen.

Flemming
Fredagstur den 9.januar

Kære alle 

Så er 2015 godt igang og den første fredag nærmer sig.

Desværre er vejrudsigten os ikke nådig på denne første fredag, så der er ikke arrangeret en fælles tur

Men for den "hårde kerne" er der som sædvanlig mulighed for at mødes ved klubhuset klokken 1000 og så herfra arrangere en tur.

Flemming

Glædelig jul fra seniorudvalget

Kære alle i Lov Cykelmotion

Så fik vi afviklet den sidste fredagstur i 2014.

16 friske motionister var mødt op, for at takke ja til Frodes generøse tilbud om sild og øl i passende mængder efter turen.

Julen er som bekendt i traditionernes tegn, og Frode syntes at vi skulle respektere dette – så turen var den gammelkendte Gavnø tur.

Det var et fantastisk vejr, men ikke uden udfordringer. Mange spor var nemlig meget opkørte og smattede – men det var jo bare endnu en spændende udfordring.

Vi fik på en del af turen følgeskab af en meget interesseret cykelhund, hvor ejeren ikke helt havde styr på kommandoerne.

På Gavnø stoppede vi op og besigtigede den nye skov klatrebane og Frode proklamarede, at det var en ny udfordring for seniorholdet i 2015 – spændende!

Da vi atter nærmede os Birgittevej – syntes Frode, at vi lige skulle tage Susåen på hver sin side og det blev til et dejligt gensyn med Herlufholm Skolen, som vi måtte ind gennem – hold da op et flot juletræ de har.

Efter at alle havde aftaget det meget beskidte overtøj, blev vi bænket ved et dejligt jule sildebord, hvor Frode beværtede med fire slags sild og øl i rå mængder – ja det var noget af et ”juleeventyr” og en dejlig afslutning på et dejligt og indholdsrigt senior år.

Men det stoppede ikke her – for vores æresmedlem Carsten Cykelhandler havde fødselsdag – 72 år – og det markerede han med en dejlig medbragt kringle til kaffen – og om ikke Frode – den snu ræv – havde trykt en fødselsdagssang.

Peter formand - for seniorudvalget - gav et kort tilbageblik på året, og han var meget tilfreds med de mange dejlige ture, vi havde haft. Ligeledes var han meget tilfreds med, at alle respekterede udvalgets idegrundlag - der skal være plads til alle uanset niveau. Herudover gav Peter en kort orientering i planlægningen af Slesvig turen.

På seniorudvalgets vegne skal der derfor lyde et stort ønske om en glædelig jul og lykkebringende nytår, til alle i klubben – vi ses atter til fredagstur den 9. januar (sted tilgår senere).

Stor tak til Frode for denne dejlige dag og flotte afslutning på et succesfyldt år.

Flemming

 

 

 

 

  

Julegymnastik 17. december

Kære alle gymnaster

Husk at vi skal møde klokken 1900 til årets sidste gymnastiktime.

Husk også selv at medbringe bestik, glas og drikkelse til den efterfølgende ”julefrokost” og husk så lige en pakke til ca. 20 kr. til pakkespillet.

Vel mødt

Flemming

Fredagstur den 19. december

Anderledes fredag

Så var det atter fredag. Denne gang havde John og Annelise inviteret til en tur uden cykler, nemlig på gåben rundt om Fensmark. Der var således mulighed for at også dem, som pt. ikke er 'cykelklare', kunne deltage. Der blev 'gået til den' i et friskt tempo -  og hvor har Fensmark dog vokset sig stor, når man skal runde området. Fredagscafeen blev denne gang til  fredagscafeteria med oksecuvette og risalamande.

Tak til John og Annelise for arrangementet. 

Kommende fredag er der ikke aftalt nogen bestemt tur. Vejrprognosen ser heller ikke for godt ud. Skulle nogle dog føle sig fristet, kan man mødes klokken 10.00 ved klubhuset på tunge cykler og fastlægge en rute derfra. Ellers ses vi jo nok på søndag til juleafslutning. 

Fredag, den 19.12. mødes på vi på tunge cykler klokken 10.00 hos Frode Birgittevej 13. Efter en tur langs kanalen inviterer Frode på hjemmebagt rugbrød, sild og en øl.

 

Flemming

 

Juleafslutning 14. december

Kære alle

Som det nok ikke har forbigået jeres opmærksomhed – så nærmer julen sig.

Så derfor er det på tide, at løfte sløret for klubbens næste store fælles arrangement – Juletur 2014.

Vi starter fra Klubhuset i Lov søndag den 14. december klokken 10.00.

Gåfolket kan også deltage - også gerne med hunde, og hvad man ellers kan holde i snor.

Cykelfolket bliver opdelt i hold efter evne, og der køres i lokalområdet.  Turene bliver planlagt i forhold til vejret.

Alle skal være tilbage i Klubhuset klokken 12.00, hvor bestyrelsen vil traktere (det hedder det vist i disse tider) med æbleskiver og gløgg.

Vel mødt – nissehue må gerne anlægges.

Inspiration til cykelturen i Fladså bakker kan ses på dette link: http://adventureblog.nationalgeographic.com/2014/10/08/video-danny-macaskill-rides-the-ridge/#

Flemming

Fredagstur den 5. december

Frisk fredag

Kongskilde friluftsgård, 13 ryttere, 3½ time, gråvejr, stærk blæst og 5 grader, men højt humør!

Tystrup Sø via Husmandsstedet, Broby Vesterskov, markveje, Frederiksberg og langs Sorø Sø.  Grusgrave, regn, Maglesø, Bromme plantage med frokost i shelterne, skovkørsel 25% ned og op 28%, stakåndet, hyggelige snakke undervejs, mere regn, begyndende træthed. Tilbage igen ved Kongskilde friluftsgård med cykler med masser af jord på.

Det lunede med kaffe og kage fra Inger og Palles fredagscafé - og så gik turen hjemad og i bad :-)

Tak til Palle og Inger for en oplevelsesrig fredagstur lidt ud over det sædvanlige.


Fredag d. 5/12 er seniorturen uden cykler, der er travetur !

Turen starter kl. 10.00 fra P.pladsen ved Hollmegardshallen

og er på ca. 7,5 km.

Ca kl.  12.00 slutter vi turen i Holmegaardshalens Cafeteria med Oksecuvette til kr: 65,00 pr. næse.

Tilmelding til John 40 34 0042  senest d. 4/12

Flemming😲

Velkommen til vores hjemmeside

I et mildt  stille vejr med ef enkelt blik til solen var vi 14 fredagscyklister der, med Mogens som guide, fik en fin tur med stop bl.a ved Fiskebæk Vandmølle opført i 1870 som en lille gårdmølle og flot restaureret i 1978.

Lidt mere kultur fik vi, da vi kom til området omkring Gødstrup Engsø. Tidligere tørvemose - tidligere tørlagt med pumpelav og nu genoprettet som søområde.

Og så - læs lige her - hjemme på Bonderupvej igen var Mogens's garagecafe åben med kaffe og æbleskiver, hvortil der blev serveret hjemmelavet brombærsyltetøj. - Bærrene plukket på Knudshoved. Uhm!!

Tak til Mogens for en fin tur. 38 km.

   

Fredagsturen går som tidligere annonceret fra Kongskilde Friluftsgård kl. 10.00, og det er på tunge cykler.

Turen er planlagt gennem skovene til Sorø, langs søerne til Pedersborg og derefter nordpå til Bromme plantage, rundt om Maglesø og tilbage til Kongskilde ad ”Jyderupstien”.

Hele turen bliver en 45 – 48 km, og det er ca. 3 timer i køretid, så det vil være smart at tage en madpakke med som kan nydes undervejs.

Ved hjemkomst til Kongskilde vil der være åbent i bagarumscafeen.

Hvis vejret ikke arter sig ordentligt kan turen afkortes.

 

Flemming😉

Gymnastik den 26. november

Kære alle gymnastik motionister

Desværre - har vi fortsat ikke rådighed over gymnastiksalen på onsdag, derfor er der alternativt arrangeret travetur, startende fra Rådsmandshaven klokken 19.00.

Turen er på ca. 7 km og slutter på Oliver, hvor man kan hygge sig med en kop kaffe eller chokolade, med en "lille" kage - for egen regning.

Af hensyn til bordbestilling, bedes man tilmelde sig til John, på mobil 40 34 00 42 senest  tirsdag den 25. november.

Flemming🤩
 
    

   

Fredagstur den 14. november

14 friske seniorer drog afsted på mountainbikes på en tur nord om Næstved. Palle og Inger førte an, og turen førte os først ad Fodsporet og siden over marker og gennem flere skovområder, som stadigvæk er klædte i flotte efterårsfarver. Der blev tid til stop ved Ladby Mølle, som det lokale møllelaug har sat fint i stand. Vandmøllen i Holløse var også noget, der skulle kigges på. 

Efter 30 km og uden punkteringer sluttede vi af med en velfortjent kop kaffe og kage fra Henrys fredagscafé. Og så var alle klar til at holde weekend.

Tak til Palle, Inger og Henry.

Kommende fredagstur på tunge cykler starter på Bonderupvej 23, og som altid klokken 10.00. Mogens vil være stifinder for endnu en spændende tur, og han lover, at der efterfølgende vil være ´vand på kanden´.

Flemming🙂


Forlænget weekend tur i maj 2015

Forlænget fredagstur i maj

Merethe og jeg vil gerne stå for en forlænget fredagstur fredag, den 29. til søndag, 31. maj, som vil foregå i Tyskland i det smukke landskab omkring Slien ved Sleswig. Der er mange gode cykelstier langs fjorden, og vi satser på fint cykelvejr og kører på lette cykler.

Med hensyn til reservation af hotel er det nødvendigt med snarlig tilmelding.

Vores tanker for turen er følgende:

Vi kører fredag formiddag til havnen i Slesvig i egne biler. Der er ca. 300 km over Fyn, og turen tager godt 3 timer. Eventuel samkørsel kan aftales. Vi mødes ved havnen i Slesvig til frokost i  Fiskerestauranten 'Speicher', med flot udsigt over vandet. Derefter kan vi tjekke ind på Hotel Strandhalle, som ligger lige i nærheden, ved vandet og midt i byen.  Så gør vi os klar til dagens cykeltur på ca. 2½ time. Vi har taget kontakt til den lokale cykelklub 'Radsport Verein Schleswig' http://www.rv-schleswig.de/, som har lovet, at være vores tur-guider. Aftensmaden kan vi indtage på hotellet.

Lørdag morgen klokken 10.00 starter vi så på en heldagstur rundt om store dele af Slien med frokost i Kappeln. Det bliver en tur på ca. 80 km med indlagte pauser.

Aftensmaden indtager vi i pakhuset 'Luzifer' http://www.luzifer-sylt.de/index.php/standort/schleswig, som er et spændende bryghus med masser af atmosfære og godt øl. Og mon ikke at vores guider fra cykelklubben vil deltage i en hyggelig aften der?

Søndag morgen tjekker vi ud af hotellet og tager derfra den korte vej til Vikingemuseet Hedeby http://www.vikingeskibsmuseet.dk/havhingsten-i-fortid-og-nutid/vikingetiden-i-skandinavien/hedeby-ved-slesvig/#.VGZoyfmG9Z8 , som ligger lige udenfor Slesvig.

Der kan vi gå på opdagelse i vore forfædres liv. Hedeby var et stort handelscentrum gennem flere århundreder.

Frokosten kan indtages i Haithabu Café, hvorefter vi sætter kursen mod Danmark.

Deltagerne betaler alle udgifter selv, så andre ikke behøver at stå for det finansielle.

Hotelbooking: Deltagerne booker selv på Hotel-Strandhalle www.Hotel-Strandhalle.desom lige nu har reserveret et antal værelser til os (stikordet er LCM). Prisen er 110 Euro pr. dobbeltværelse pr. nat. og 90 Euro for et enkeltværelse med morgenmad (pris for højsæson), hvilket svarer til almindelige priser på et dansk vandrerhjem. Vi ved ikke, hvor mange deltagere vi bliver; men man bør ikke vente med at reservere værelser, for at sikre, at der er plads til maj.

Vi skal nok holde deltagerne orienteret om flere detaljer hen af vejen og håber på en hyggelig og anderledes fredagstur.

Tilmelding :  Giv gerne besked på mobil 61500950, hvis I har lyst til at deltage.

Venlige hilsner

Merethe og Peter

Bowling på onsdag den 19.

Kære alle gymnastik motionister

Desværre har vi ikke rådighed over gymnastiksalen på onsdag, derfor er der alternativt arrangeret Bowling på Erantisvej klokken 1900.

Tilmelding til Karen senest tirsdag den 18. på telefon 51214504.

Flemming😲

Fredagstur den 14. november

Så har seniorgruppen atter været på en fantastisk tur. 14 ryttere mødtes ved Præstø Overdrev, hvorfra Povl-Erik Tappernøje og Carsten cykelhandler ledte os videre mod mountainbike-sporet ved Bosei Skolen og langs Even sø. 

Turen var tilrettelagt med forskellige sværhedsgrader, så der var udfordringer for alle - ingen undgik dog at skulle trække. Vejret var der også sørget for. Efterårs solen fremhævede alle de smukke farver i skoven.

Tilbage ved parkeringspladsen, hvor vi kunne nyde udsigten over vandet, åbnede Povl-Erik og Carsten fredags cafeen, som var prikken over i´et.
 
Tak til dagens turleder.

Kommende fredagstur, d. 14. nov. bliver ført an af Palle og Inger. Vi mødes på tunge cykler ved P-pladsen Herlufs svømmehal kl. 10. Vi planlægger en nordlig tur på ca. 30 km på tunge cykler.


Flemming😮Tour de Fort 2014

Turen København rundt blev et tilløbsstykke hvor 16 seniorer deltog. En fantastisk tur, hvor vi alle blev beriget om forsvaret af København og lærte mange nye spændende stier og veje at kende bag de mange forsvarsværker.

Vi besøgte mange af de største forter i omegnen af København – Artillerimagasinet, Lyngby Fortet, Garderhøj Fortet og Charlottenlund Fortet. Vi spiste vores madpakke på Garderhøjfortet. Her kan det ikke anbefales at benytte de fremstillede bænke, da de ikke er dimensioneret til solide cykelfolk.

Da vi kom nærmere byen passerede vi den lille Havfrue, og det blev også til en tur på Kastellet, som havde 350 års fødselsdag, og hvor Kommandanten inviterede os til kaffe og kagemand ledsaget af musik fra Slesvigske Musikkorps – det var stort.

En spændende tur var det også, da vores ”kaptajn” ledte os gennem København og absolut ville over Kongens Nytorv – interessant!

Vi slap med to punkteringer og ingen uheld.

Efter vi vendte tilbage til udgangspunktet var der det store MTB bagagerums kaffebord, hvor Lotte serverede hjemmebag.

Stor tak til Lotte og Poul Erik for en dejlig dag.

Flemming😉

Fredagstur den 7. november

På sidste fredags ordinære tur, drog 10 gæve seniorer på mountainbike ud til spidsen af Knudshoved Odde for at nyde den storslåede natur.

Turen over draget var en udfordring for de fleste, dog ikke for cykelhandleren, som aldrig trækker på dette sted.

De mange fritgående galloway køer viste stor interesse for holdet. Arne manede Merethe, med sin røde jakke til, ikke - at optræde provokerende. Vi kom heldigvis i mål uden tab og kunne efterfølgende nyde fredagscafeen.

Tak til Merethe  og Peter for en dejlig tur.

På fredag starter turen fra den sydlige rasteplads på Præstø Overdrev   (det er den sydligste af de to rastepladser som ligger lige efter man er drejet til højre, når man kommer fra oldtidsvejen og kører mod Præstø). Her har Carsten Cykelhandler og Poul Erik Rasmussen en herlig tur i tankerne, på tunge cykler - som blandt andet vil lede os ind på den netop indviede nye bane for mountainbike.

Som sædvanlig starter vi klokken 10.00.

Flemming 😮

 

Tur tirsdag den 28. oktober

Så går turen Vestvolden - rundt København .

Vi mødes på lette cykler klokken 10.00 tirsdag den 28. oktober.

Kør af motorvejsafkørsel 22 på Køgebugt – Amager motorvejen, herefter til højre af Stamholmen til højre af Gammel Køgevej ca. 1 km. herefter til venstre af Byvej og så venstre af Parallevej frem til Vestre Strandvej, hvor der er parkering og start. 

Til jer der har GPS i bilen, er adressen på tætteste bebyggelse: Vestre Strandvej 8, 2650 Hvidovre 

Turen er på ca. 60 km så husk madpakke og drikkelse som kan spises undervejs.

Poul Erik har kørt turen før og vil vise os mange spændende områder og tre forter.

 

Flemming

Fredagstur den 24. oktober

Vejret i Næstved området var ikke det bedste, fredag formiddag, da 6 frygteløse motionister var mødt op ved Peterskirken kl. 10.00, men de blev belønnet - for her var vejret fint.

Allerede efter 5 km. var man ved det første højdepunkt - Kulsbjerg 107 meter over havet (billedet). Næste stop var en af Kulsbjerg områdets gamle haver, med frugttræer. Anni mente, det måske var Filippa æbler.  

Gennem Skovhuse skovene gik turen videre til Petersgård med et flot indkig i parken. Og herefter gennem Petersgårdsskovene til Langø med dens særlige stille og naturskønne ø-stemning.  

Videre til Petersværft med et kig til Tærø og turens sidste højdepunkt var - ægte kastanjer i Stensbygårdens skov. Men hvor de træer står, beholder man lidt som en hemmelighed.  

Ca. 30 km. blev det til - med nogle af dem i sol.

Tak til Frode for en dejlig tur.


På fredag er det Peter som har stafetten, og man mødes klokken 10.00 i den første del af Knudsskovvej, der hvor vejen støder på Oreby Skov i et 90 graders sving. Turen går derfra på tunge cykler til spidsen af Knudhoved Odde.

 

Flemming😲

 

Så starter vinter gymnastikken den 29. oktober

Hej   alle i LCM...

Her er et rigtig godt tilbud, hvor I kan motionere og have det hyggeligt,

hver onsdag aften i et super godt lokale, til god musik og med mine enkle

vejledninger, til at få bevæget hele kroppen, og holde den stærk og smidig,

helt i Jeres eget tempo.... Alle kan være med.

Jeg har set Gymnastiksalen på NY HOLDSTED SKOLE, hvor vi kan være i

vinter og det er rigtig fint for os.... synes jeg.

  Så...

HOLSTED SKOLE...Holsted Alle 30, Næstved

ONSDAG AFTEN...  kl. 19:00 til kl 21:00.

FØRSTE GANG...D, 29. oktober. 2014

INDGANG ... Hovedindgangen.

 

Gode parkerings forhold lige udenfor Hovedindgangen.

Fine omklædningsrum  m. bad og adskildt M/K.

Flot lys Gymnastiksal m musikanlæg  mm.

Hyggelige steder hvor vi kan slutte af med fælles Kaffe/The

og hygge snak.

 

KOM OG VÆR MED. Jeg håber at se rigtig mange d. 29. Oktober.

 

    Venlig Hilsen Karen.... Tlf. 51214504.  

Fredagstur den 17. oktober

Kære alle

Turen til Arken var en stor succes med 18 deltagere, som blev beriget med en spændende fortælling, om de store skagensmalere Krøyer og Ancher.

Fredagen før var også et tilløbsstykke. 14 var mødt op på P-pladsen ved Glumsø Kirke. Palle havde planlagt en fin tur, indeholdende landsbynavne som Åsø, Vinderup og Regerup - og flere med dem. Man passerede Bavelse Gods og Kirke, og kort efter at man var drejet fra stien langs Tystrup Sø, indtrådte nok dagens højdepunkt. 4 havørne "sejlede" som bestilt oppe under himlen på deres brede vinger.

En tur Glumsø Sø rundt fik vi også, inden vi blev budt på og kunne nyde Ingers bagagerumskage. En sjældent velrørt og vel bagt chokoladekage.

 Tak til Inger og Palle for en dejlig dag.

Fredagens tur starter klokken 10.00 fra Peterskirken i Stensby, Skovstræde 20, 4773 Stensved - på tunge cykler, hvor Frode er på hjemmebane.

 

Flemming🤩

Klubaften den 22. oktober

Kære alle

Som tidligere oplyst, aflægger Frank Høj besøg i klubben onsdag den 22. oktober klokken 1900, hvor klubben er vært ved en kop kaffe.

Formålet med besøget er, at Frank Høj er blevet konsulent i DGI-Storstrømmen, da DGI satser meget målrettet på cykelmotion i Danmark. Frank Høj vil denne aften, derfor fortælle os, hvad klubben kan få ud af at melde sig ind i DGI.

Hvis vi melder os ind er kontingentet i resten af 2014 samt hele 2015 gratis – men herefter  ca. 10. kr. pr medlem.

Vi har derfor behov for medlemmernes holdning til et evt. medlemskab.

OBS ! Der er altså ikke tale om, at Frank Høj beretter fra sin gloværdige cykel karriere.

Samtidig vil vi benytte lejligheden til at præsentere en ny kollektion af klubtøj fra Pingel samt en Fynsk leverandør, som har kontaktet klubben.

Slutteligt skal jeg henlede opmærksomheden på, at Svenning har oplyst, at der i klubhuset tirsdag den 21. oktober er informationsaften om Team Taxi – så hvis du er interesseret i at høre mere om denne tur til Paris, kontakt Svenning på   21494594 .

 

Flemming😮

Arken 10. oktober

K ære alle

Så nærmer dagen sig, hvor vi skal til Arken.

Anni har oplyst, at vi foreløbig bliver 17 deltagere. Det betyder, at såfremt der er andre, der kunne tænke sig at deltage - så kan man bare møde op uden tilmelding, da vi nu er nok til at få en guidet tour.

Anni anbefaler ligeledes, at man tager en madpakke med, så vi kan sidde sammen i "skolehjørnet" og spise frokost, og mon ikke, der er et par barmhjertige seniorer, der har en termokande kaffe med.

Der er dog mulighed for at købe mad i cafeteriaet.

Hvis man ønsker samkørsel så kontakt Anni ( 26 29 53 20)   der har deltagerlisten.

Hold da op hvor vi glæder os

Flemming 

Fredagstur den 3. oktober

Kære alle

Så fik vi overstået Brugsløbet, hvor ca. 45 friske medlemmer og andre motionister deltog.

Ja – vejret kunne vi ikke klage over - det samme med depotet, som efter en anstrengende tur op ad Chicago-bakken var et velkomment syn i Næstelsø. Der er heller ikke indløbet klager over forplejningen ved mål med pølser samt øl og vin.

Formanden for Brugsen var meget tilfreds med klubbens opbakning til dette tilbagevendende og hyggelige arrangement.

På fredag går det afsted igen.

Denne gang på tunge cykler klokken 10.00 fra Glumsø Kirke (der hvor der er toilet), hvor Palle vil guide os rundt i området ved Tystrup Bavelse søerne.

Vel mødt

Flemming🤩

Husk Brugsløbet søndag den 28. september

Kære alle

Husk - at det er nu på søndag, at der er motionsløb i Dagli'Brugsen i Mogenstrup klokken 1300.

Mød op og vis klubbens farver, og smag de lækre grillpølser og det kolde øl, Brugsen serverer ved hjemkomst.

Vel mødt

Flemming


Opstart af MBT sæsonen den 12. oktober

Kære alle

Jeg beklager – men vintersæsonen står for døren og vi skal nu samles til opstart af MTB sæsonen - den 12. oktober.

Vi starter klokken 10.00 ved klubhuset og efter hjemkomst klokken 1200, er der de traditionelle røde pølser og en kold fra kassen.

Flemming😘

Tilmelding til besøg på Arken 10. oktober

Så er det ved at være sidste udkald til tilmelding, til den spændende tur til Arken den 10.oktober klokken 10.45.

Vi skal nyde den spændende udstiling, om de berømte Skagensmalere, Michael Anker og P.S. Krøyer.

Tilmelding senest 30. september til Anni Madsen på telefon 26 29 53 20.

Anni kan oplyse, hvem der deltager, så der kan aftales samtransport.

Efter rundvisningen spiser vi vores medbragte mad - der er også mulighed for at købe mad i cafeteriaet. 

Flemming😉

Fredagstur den 26. september

Kære alle

En dejlig men hård tur blev det til, da man rundede naturcenteret på Aunø for de 11 deltagere.  En spændende tur op i det gamle kontroltårn, hvor man kunne beskue de mange sæler.

Ved hjemkomst til udgangspunktet var der efter, indtagelse af madpakkerne, dejlig blåbærkage på terrassen i Anne Grethe og Jens Peters dejlige have. Stor tak til dem for en dejlig tur samt kaffe og kage.

På fredag mødes vi ved klubhuset på tunge cykler klokken 10.00, hvor Poul Erik vil have førertrøjen på.

Flemming😲

Fredagstur den 19. september

Kære alle

En herlig tur ad Fodsporet er atter overstået. !8 medlemmer var samlet til start, og man blev hurtig enig om, at køre turen bagfra af hensyn til vinden.

Det var en god beslutning, for så fik vi den korte tur hjem.

En herlig frokost på havnen i Solsikken med dejligt koldt øl og vand. På turen hjem var der et kort stop, da Frode og Carsten cykelhandler ikke kunne køre forbi et pæretræ med mange frugter – men rønnebærrene var sure – de sad for højt oppe.

Se turen her: http://connect.garmin.com/activity/588814269#

 På fredag starter turen fra Anne Grete og Jens Peter Vordingborg Landevej 27 – (markvejen ved Grønhøjkiosken) klokken 10.00 på tunge cykler.

Efter hjemkomst vil ”parken” være åben og madpakken kan nydes på terrassen. Der vil være mulighed for at få sin madpakke opbevaret i køleskabet. Hvis man er heldig kan man bese staldene med fåreholdet samt bistaderne – hvis der er nogen hjemme.

 

Flemming😎

 

Fredagstur den 12 september.

Kære alle

Så er det atter tid til den årlige tur ad Fodsporet til Skælskør Havn, med stop ved Restaurant Solsikken.

Vi mødes ved Herlufholm parkeringspladsen, hvor Fodsporet starter, klokken 10.00 på valgfri cykler.

Det skal forventes, at vi returnerer af en anden vej end Fodsporet.

Flemming🙂

Fredagsture den 29. aug. og 5. sep.

Kære alle

Denne fredag var vi 13 der i dejligt vejr – til trods for at vejrudsigten bød på noget slemt - mødtes vi ved Hammer Kirke kl. 10.00.

Palle havde atter tryllet så alle fik nye oplevelser og stier at kende. Ikke mindst turen langs Dybsø Fjord var flot – og pokker - om ikke der var blommetræer som Carsten Cykelhandler straks måtte smage frugten fra.

Tak til Palle men også til Lotte og Poul Erik som havde det helt store kaffemik klar efter hjemkomst.


Set turen her: http://connect.garmin.com/activity/571139143

De to kommende fredage skal aftales på tirsdagsklubaftenerne, hvem og hvor der skal køres, da Webmasteren samt mange flere fra klubben drager til Frankrig med de lette cykler.

 

Flemming😎

Fredagstur den 22. august.

Kære alle

Denne fredag var vi ni, der i strålende sol mødtes ved Hammer Kirke kl. 10, hvor Poul Erik ikke bare tog førertrøjen men også førerbrillerne på og førte os ad stille og landlige veje forbi bl.a. Lundbygården og Lekkende og videre ned til Kulsbjergområdet.


Og når vi har en så lokalkendt frontfigur – ja så bliver kilometerne lange.

Sol men også byger.

Hvor vi her på billedet står i tørvejr er en hemmelighed - for her var blommerne særlig gode.

Desværre blev turen ikke uden uheld. Et mindre ”massestyrt” dog uden personskade, men med mindre materielle skader - blandt andet en knækket eger.

Og så skal det lige nævnes, at Inger fik et par nye navne i sin bog. Hun samler nemlig på - veje.


Også tak til Merethe og Peter for kaffe og kager.

På fredag starter vi samme sted – Kirken i Hammer klokken 10.00 på tunge cykler med Palle som frontfigur.

 OBS!

Turen ad Fodsporet der er annonceret til den 22. september er ændret til den 12. september  - herom senere.

 

Flemming

 

 

 

 

Fredagstur den 15. august.

Kære alle

På fredagens tur var 8 motionister mødt op hos Birgit og Ole på Enø, og med Ole i front blev vi i et flot sommervejr guidet ad kendte og ukendte stier frem mod turens højdepunkt - møllerne ved Klinteby - 43 m. over havet. Fra Bisserup gik turen hjem til et nok så stort højdepunkt - hele to islagkager af Birgits bedste. Billedet viser vist tydeligt vores - velbehagelighed derover. 

Stor tak til Birgit og Ole


På fredag starter turen fra Hammer Kirke klokken 10.00 på lette cykler. hvor Poul Erik har føretrøjen på. 


Seniorudvalget har  oplyst, at turen til Borgcenteret på næste fredag udsættes, og i stedet vil Palle lægge en rute på tunge cykler, men herom senere.


Flemming😉


Fællestur til Lolland 14. september

Kære alle

Så går turen atter til Lolland, denne gang til Sukkertoppen.

Sukkertoppen er ikke et højt punkt på Lolland, men navnet på det selskabslokale som vores medlemmer Marianne og Per Pless har. 

Og atter i år har de inviteret til cykling på Lolland den 14. september.

Vi mødes klokken 10.00, hvor der er kaffe på kanden ved ankomst, herefter bliver vi delt op i hold og den lokale cykelklub vil så give os en dejlig tur på det flade Lolland.

Ved hjemkomst vil Marianne og Per så beværte os med gullasch, som deres bidrag til klubkaffe i 2014.

Herlig - kan næsten ikke vente – så sæt stort kryds i kalenderen på denne søndag.

Af hensyn til forplejning skal der ske tilmelding i løbsbogen i klubhuset senest den 7. september.

Tur til Arken den 10. oktober

Kære alle

Turen til Arken er ændret til den 10. oktober, da der ikke var rundvisere ledige den oprindelige planlagte dag.

Tilmelding til denne spændende tur senest 30. september.

Klik på billeder og læs mere.

Flemming😘

Velkommen til vores hjemmeside

Kære alle

Fredagens tur bestod af en lille gruppe - maleren (John), mureren (Henrik) og vognmanden (Mogens) som fik ca. 60 km i benene og rundede Rosendahl ved Faxe.

Næste fredags tur starter på Enø klokken 10.00 fra adressen Reedtzholmvej 105 på tunge cykler, hvor Birgit og Ole vil lægge en spændende tur.  

Flemming🤩

Fredagstur den 1. august

Kære alle

Fredagens tur startede hos Anne Grethe og Jens Peter og var en meget smuk tur til Avnø og omegn på ca. 28 km. Birgit Kronborg var eneste ”gæst” - da mange kørte Lolland rundt, og hun håber at  Anne Grethe  og  Jens Peter  vil arrangere turen én gang til, så flere kan cykle den fine tur. Så der var kun 3 om at dele Anne Grethes lækre kage. En rigtig god formiddag.

Stor tak til Anne Grethe og Jens Peter for turen og kagen.

Næste fredagstur starter fra Klubhuset klokken 10.00 på lette cykler. Turen planlægges af de fremmødte.

Flemming😎

Sidste dag på Lolland

Kære alle

Så endte en herlig weekend på sydhavsøen Lolland.

En fantastisk tur og varm som pokker. Dejligt for teltfolkene og hallen var egentlig slet ikke så varm, som man kunne frygte.

Turens sidste etape var på ca. 60 km med depot i Bandholm på Hvedemagasinet. Her SKAL man købe en kop kaffe og lidt hjemmebag ellers har man ikke kørt Lolland rundt. Rigtigt hyggeligt og så er der udstilling af kunsthåndværk på den øverste etage.

Turen sluttede af med en overdådig frokost, og så gik turen hjemad – alle var godt trætte og enkelte tog en overnatning mere på campingpladsen. Alle glædede sig til at komme hjem og få en ”slapper”

Flemming😎

Lolland rundt anden dag

Kære alle
Dagen startede med regn, så vi frygtede det værste, men efter at startskuddet var lydt stoppede regnen, og det blev en herlig dag med sol, megen varme og lidt vind.

Mange havde fået nye hold, hvor de passede ind og atter gik dagen uden problemer, bortset fra at Sussie punkterede to gange og Kirsten holdt og væltede og skadede sit gear.

De største skader vi pådrager os er stadig den vægtforøgelse, vi med den dejlige mad, belaster kroppen med.

Dagen sluttede med festmiddag, hvor vi havde 4 (Kirsten, Niels Jørgen, Eva og Jens) fem års og tre (Poul Erik, Merete og Jan)10  års jubilarer.

Men det var ulideligt varmt i hallen, så det blev ikke til megen dans.

Flemming


Lolland rundt første dag

Kære alle

Så fik vi starter Lolland Rundt. ca. 327 deltager med  Lov som den største gruppe på 33.

Om torsdagen samledes vi hos Marianne og Per som havde den helt store og overdådige grill menu klar. Det var rigtigt flot og en hyggelig start på den sociale tur - stor tak til dem.  

Vejret var helt fantastisk med 31 grader - så der blev drukket noget vand.

Vi fandt efter starten - som jo sker med hornorkester gennem byens strøg - ind i grupper efter evne.

Førets dagen heldigvis uden skader - bortset fra at "graveren" tabte gearet. Nå - men han har jo 2 cykler med så de går nok. 

Nu venter anden dagn med regn - øv.


Flemming😎

Fredagstur den 25. juli

Kære alle

Sidste fredags tur blev en herlig oplevelse. 7 var med på dagens tur. Man nåede at køre næsten 50 km i dejligt solskinsvejr. Man fik badet, og sluttede med en øl og en mad. Der var tre seje gutter, der var på cykel hele vejen fra Mogenstrup. Så alt i alt en god træningsdag.

Stor tak til Anni og Per som atter engang tog depechen.

Næste fredag starter turen fra Vordingborg Landevej 27 (for enden af markvejen som begynder ved ishuset på Grønhøj Bakken) på tunge cykler, hvor Jens Peter og Anne Grethe vil have førertrøjen på.

Fortsat god sommer og god tur til alle - også på Lolland.

Flemming😎

Fredagstur den 18. juli

Amazing – dette ord dækker vel den helt utrolige tur vi havde på Møn, og hvor naturen bød på hele ”pakken”. Vejret har jeg vel ikke nødig, at beskrive – herligt. Så tillokkende at René tog turen på cykel helt fra Lov og retur.

Efter turen sluttede vi med, at indtage madpakkerne på Klintholm havn, samt kaffe og kage som Merete og Peter beværtede os med – stor tak til dem for en meget vellykket tur og forplejning.

Se turen her:http://connect.garmin.com/activity/541907939

I morgen fredag starter vi fra Bisserup hos Anni og Per  Omøvej 21,  klokken 10.00 på lette cykler. 

Turen går nord om Noret og til Kobæk Strand

Ved hjemkomst er der mulighed for at bade – så husk badetøj. For dem som cykler til og fra Bisserup har Anni lovet ,at have badehåndklæder.

Flemming

Fredagstur den 11. juli.

Kære alle

 

Atter en dejlig fredagstur er overstået. John ”Maler” viste vejen – og hvilken vej. Over stok og sten med cyklerne på nakken på nogle stier, man ikke kunne ane fandtes. En dejlig tur hvor Præstø havn og by gjorde sig fra sin flotteste side.

Men den største udfordring var da vi ved hjemkomsten skulle gennem Mariannes ”Sønderjyske kaffe- og kagebord”

Det er altså bare dejligt at være fredagsmotionist - stor tak til Marianne og John.

Se turen her: http://connect.garmin.com/activity/537876681

På fredag mødes vi klokken 10.00 på tunge cykler ved parkeringspladsen på Klintholm havn.

Herfra begynder langsomt 'opstigningen' og efter vi har passeret Liselund slotspark, kommer vi ind i Klinteskoven, hvor vi skal afprøve den nye mountainbikerute - i den lette udgave. Her kan alle være med, og samtidig nyde den storslåede natur med en afstikker til Aborrebjerget med sine 143 m.

Når vi har passeret Geocentret, går turen nedad mod syd af en smuk panoramarute med udsigt over Østersøen. Turen er på ca. 30 km.

Tilbage i Klintholm havn, bliver det tid til at indtage vores medbragte madpakker, suppleret med kaffe og kage fra Merethe og Peters bagagerumscafe.

Efterfølgende kan der anbefales et kig i det spændende Pakhus ved havnen fyldt med kunst og loppefund.

  Flemming

 

Fredagstur den 4. juli

Kære alle

Hold da op en dejlig tur - i området sydvest for Vordingborg, som Inger og Palle havde planlagt.

Vi startede fra Roklubben bag det flotte ny renoverede borganlæg, og vejret var perfekt for de 10 fremmødte. Vi fik en rigtig dejlig tur, af den gamle jernbane, langs kysten til Langø og med en herlig udsigt  til hele 3 broer, og lystsejlerne der majestætisk gled forbi på vandet, medens de sikkert har rystet på hoved af os ”cykeltosser” medens de nok nød en Gin og Tonic.

Vi sluttede med en kop kaffe og Ingers berømte kage – stor tak til Inger og Palle.


Se turen her: http://connect.garmin.com/activity/529457024#.U619GkpA4iI.gmail

Fredagens tur starter fra Klubhuset klokken 10.00 på tunge cykler, hvor John ”Maler” har lovet at ligge i front til en spændende tur i Præstø og omliggende skove.

Flemming😎

Fredagstur den 27. juni

Kære alle

Atter en herlig tur blev kørt med John Maler i front. Fantastisk vejr og flot natur og turen blev ikke ringere af, at Arne og Kirsten kræsede med ristede pølser, øl, vand samt kaffe og rabarbertærte med flødeskum ved hjemkomst. Stor tak til John for turen samt Kirsten og Arne for denne dejlige afslutning.

Se turen her:http://connect.garmin.com/activity/528302759

Næste fredag, den 27. juni har Inger og Palle atter rekognosceret for en tur – denne gang i området omkring Vordingborg.

Vi mødes ved roklubben,  Nordhavnsvej 0, 4760 Vordingborg,  klokken 10.00 på tunge cykler. Man skal være forberedt på at turen tager 2 ½ time.


Flemming😎

Fredagstur den 20. juni

En dejlig cykelaften med Tour de Præstø, blev afviklet i et fantastisk vejr med 400 deltagere, hvoraf ca. 60 var fra vores klub.

Også i år, skulle vi ikke undvære vores tirsdagskaffe, som blev leverer af formanden,  støttet af Inger med hendes dejlig kage.

Fredagens tur den 20. juni, starter  hos Kirsten og Arne Andersen,  Dragehøjvej 64 i Fensmark.

Der køres på lette cykler, og der lægges en tur som alle kan deltage i.

Efter hjemkomst, vil Kirsten byde på en kop kaffe, og Arne vil smide nogle pølser på grillen akkompagneret af en kold øl.

Hvis vejret går helt galt trækker vi ind i carporten.

Kan næsten ikke vente.

Flemming😎

Fredagstur den 13. juni

Atter en dejlig tur med nye oplevelser. 11 sommer solbrændte motionister var mødt op på sydkysten af Lolland, for at udforske digerne og Nakskov.

Det blev til en dejlig tur i godt vejr – men vi måtte dog lide 2 punkteringer på det grusbelagte dige, inden vi - med Ingers mellemkomst - på første stop fik en dejlig kop kaffe med kage i Langø, og hvor vi fik set en imponerende have.

Herefter gik turen til Nakskov, hvor madpakkerne var kommet godt frem, og blev indtaget i den gamle Apotekergård.

Men der blev dog også lige tid til et kik ind i Sankt Nikolai Kirke, for at bese kanonkuglen som dumpede ned under en gudstjeneste, under den svenske belejring i 1659. Efter vi kom retur til Hummingen fik vi alle en velfortjent kop kaffe med jordbærtærte.

Du kan se her: 

http://connect.garmin.com/activity/519601625

Fredag den 13.juni klokken 10.00 starter vi fra Ålestokgården på tunge cykler, hvor Palle Fossing vil tage lederskab.

 

Flemming😎

Fredagstur den 6. juni

Kære alle

En herlig tur med Anni og Per i front i det sydvestsjællandske landskab var en dejlig og rigtig flot oplevelse.

Nye veje, Borrebygods og Skælskør Nor var store og flotte oplevelser. Man bliver godt nok beriget på disse ture.

Og når der så er kaffe og rabarbertærte med flødeskum på solterrassen ved tilbagekomst til sommerhuset, så er der ikke et øje tørt

Stor tak til Anni og Per. 😘

Se turen her: http://connect.garmin.com/activity/512267540


Men nu nærmer der sig atter en fredag med nye oplevelser.

På fredag den 6. juni går turen til Hummingen Strandvej 37, 4983 Dannamare, hvor vi mødes klokken 10.00 i Lis og Flemmings sommerhus.

Lollands sydkyst er benådet med 69 km. dige, hvor man må cykle. Overfladen er fast grus, så man kan med god vilje køre på lette cykler.

Turen går fra Hummingen til fiskerlejet Langø, hvor der efter en lille times kørsel vanker en kop formiddagskaffe hos Inger Fossings svigerdatters forældre. Herefter fortsætter turen til Nakskov, hvor vi spiser vores medbragte madpakker - tæt på havnen.

Madpakkerne vil blive afhentet i sommerhuset inden vi kører af Flemmings bror, der vil opbevare dem i sit køleskab indtil vi skal spise dem. Han bor ved havnen i Nakskov og har lovet, at der også er plads til kolde øller og vand i køleren, så det skal I ikke medbringe.   

Turen tilbage til sommerhuset tager vi bestik af, når vi vender snuden retur – af diget eller over landet. Turen bliver max. 70 km.

Ved ankomst til Sommerhuset, er der kaffe og kage inden hjemtur til Sjælland.

Ikke cyklende er også velkommen, da de kan tage en bytur i Nakskov og slutte sig til cyklisterne når de ankommer til Nakskov. Her kan vi så spise madpakkerne sammen - og efterfølgende nyde eftermiddagskaffen i sommerhuset  - hyggeligt ikke også. 

Hvis man ikke har en GPS, så er ruten:

K ør ad motorvejen mod Rødby – tag afkørsel 49 Holeby mod Rute 297/Rødby/Nysted herefter

Drej til   venstre , og følg   Maribo Landevej/Rute 153   (skilte til 297/Rødby/Nakskov/Holeby/Nysted/Flyveplads) herefter

Drej til højre ad den 1. vej, og fortsæt ad Sædingegårdsvej/Rute 297 herefter

Drej til venstre, og bliv på Sædingegårdsvej/Rute 297 herefter

Drej til   venstre , og følg   Nakskov Landevej/Rute 275 herefter

Drej til højre, og følg Langs Vejlevej (stort skilt til Hummingen og Kramnitse) herefter

Drej til højre, og bliv på Kramnitsevej (efter broen i Kramnitse hold til venstre langs diget)

Fortsæt ad Diget herefter

Fortsæt ad Gloslunde Strandvej herefter

Drej til venstre, og følg Hummingen Strandvej (sidste sommerhusudstykning på venstre hånd) herefter

Drej til   venstre   ad den 1. vej for at blive på   Hummingen Strandvej huset ligger på højre side.

Ved panik ring 24 27 50 88

Flemming😎


Fredagstur den 30. maj

En vellykket fredagstur til Koldkrigsmuseet - Stevnsfortet blev afholdt, med mange interessante oplevelser, og med en rundvisning i de 3 kilometer lange underjordiske gange.

Vi fik bogstaveligt kolde fødder over at mærke, hvor tæt Danmark var, på at blive udsat for et atomangreb.

Det lunede efterfølgende med frokost, kaffe og kage og hyggeligt samvær i strålende solskinsvejr.

Men nu skal vi atter på cyklen.

Anni og Per har tilbudt en dejlig tur på ca. 40 km, som blandt andet, vil gå til Skælskør Nor.

Vi mødes hos Anni og Per  klokken 10.00   på deres sommerhusadresse - Omøvej 21, i Bisserup, på lette cykler.


Flemming😎

 

Fredagtsur den 23. maj

Husk på fredag går turen til:

Koldkrigsmuseet Stevnsfort -  vi mødes på parkeringspladsen ved museet klokken 10.45 med madpakker eller man finder et sted, hvor man kan få lidt at spise. Der er en guidet rundvisning på ca. 1½ time klokken 11.00, og ligesom i en biograf er der begrænset antal pladser op til 30 personer.

Billetter køber/printer man selv på nettet efter ’først til mølle’ princippet. Det koster 110 kr. pr. voksen og 90 kr. for pensionister. 

For at være sikker på en plads til første rundvisning, anbefales det at man køber billetterne snarest muligt!


Skulle der komme mindst 10 personer mere, kan der laves en ekstra guidet rundvisning.


Besøg hjemmesiden for yderligere oplysninger

Fredagstur den 9. maj

Kære alle fredagsmotionister

Med en dejlig tur fra Kongskilde Friluftsgård med en afstikker til søerne ved Sorø afsluttende med kaffe og chokoladekage – stor tak til vores guider Inger og Palle.

Turen i morgen fredag starter fra klubhuset klokken 10.00, på lette cykler, og så planlægger vi herfra en god tur.

Flemming😉

Fredagstur den 2. maj

Kære alle

Efter en ”gyngende” tur i mosen, med Anni i front, starter f redagens tur fra parkeringspladsen ved Kongskilde Friluftgård, Skælskørvej 34, 4180 Sorø, klokken 10.00.

Turen er på tunge cykler med familien Fossing i front.

 

Flemming

 

Fredagstur den 25. april

Fredag den  25. april klokken 10.00, starter vi fra Anni og Pers bopæl på Ellegårdsvej 28 Fensmark, hvor der atter er en spændende tur i vente i mosen på tunge cykler. 

Ved hjemkomst byder Anni og Per indenfor, så medbring en madpakke for så vil der være lidt væske til halsen lover Anni og Per.

Tilbage er bare at vejret er os nådig.

Flemming

Hviledag fredag den 18. april

Kære alle 

Seniorudvalget holder påske"ferie"  så fredagsturen den 18. april er "hviledag". 

Vi er atter klar fredag den 25. april

Rigtig god påske til jer alle.

Flemming😎

Velkommen til vores hjemmeside

Kære alle

 

Hold da op en tur – 12 sekundmeter – en virkelig strid vind som føltes som – 1 grad, men heldigvis høj solskin.

 

12 friske motionister i deres bedste alder, fik en dejlig og frisk tur med John ”maler” i førertrøjen.

Se turen her.


Næste fredag, den 11. april - starter vi på tunge cykler fra Hovedgaden 8, hos Carsten ”cykelhandler” i Lov.

 

 

Flemming😎
Så starter sommer- og slutter vintersæsonen

Kære alle

Så starter sommersæsonen på de lette cykler og vi afslutter vintersæsonen på de tunge cykler.

Dette sker på søndag den 30. marts klokken 10.00 fra Klubhuset i Lov og hvor vi ved hjemkomst afslutter med de traditionelle røde pølser med en kold fra kassen.

Mød op og vær medvirk til en god start på en forhåbentligdejlig cykel sommeren.

PS! det er naturligvis valgfrit om man startet på de lette eller slutter på de tunge cykler.

Flemming😎

Tirsdagstur den 25. marts.

Kære alle

 

Så er vi klar til næste tirsdag, hvor vi starter fra parkeringspladsen bag Glumsø kirke klokken 10.00, på tunge cykler.

Turen går blandt andet rundt om Glumsø sø så det bliver rigtigt spændende.

 

Efter turen har Henry lovet at serverer kaffe og kage fra bagagerumscaféen.

 

Flemming

Tirsdagstur den 18 marts

En dejlig tur i et fantastisk vejr - til stor fornøjelse for de 17 medlemmer som havde taget mod udfordringen med Palle i spidsen. 

Ved hjemkomst var der – man fristes til at sige som sædvanlig – kaffe og kage fra Fossings kaffebaren i Citroenén.

Se ture – tryk på dette link:

http://connect.garmin.com/activity/462419636

 

Tirsdag den 18. marts starter vi fra Anni og Pers bopæl på Ellegårdsvej 28 Fensmark hvor der er en spændende tur i vente i mosen. 

Ved hjemkomst byder Anni og Per indenfor, så medbring en madpakke for så vil der være lidt væske til halsen lover Anni og Per.

Tilbage er bare at vejret er os nådig.

 

Flemming😎

 

 

Gymnastik 12. marts

Kære alle

Gymnastikken onsdag den 12. marts bliver til en gåtur i Næstved under John Jacobsens kyndige vejledning, og hvor vi traditionen tro slutter på Oliver til kaffe og kage (for egen regning).

Andre end gymnaster er også velkomne.

Vi starter fra Rådmandshaven 1830.

Flemming


Tirsdags tur den 11. marets

Kære alle

En dejlig tur med Birgit og Ole i førersadlen - med udgangspunkt fra ENØ, gav mange spændende oplevelser. Udover et dejligt vejr og en skøn natur fik vi også udpeget Frodes, Karens og Kelds barndomshjem.

Efter turen var vores guider vært ved en dejlig suppe samt øl og vand, hvor snakken ingen ende ville tage blandt de 18 deltagere.

Vil du se turen så tryk på dette link: http://connect.garmin.com/activity/457772571


På tirsdag den 11. marts starter vi fra Ålestokgården klokken 10.00 på tunge cykler, hvor Palle vil lægge sig i front.


Flemming

 

Tirsdagstur den 4. marts

Fantastisk vejr og 13 friske seniormotionister - det kunne kun blive en god tur – og det blev det.

Mogens førte os rundt i det spændende landskab i hans ”baghave” og ved hjemkomst havde han sandelig kaffe og nybagte fastelavnsboller klar - tak Mogens for en dejlig tur og et flot traktement.

Hvis du vil se turen så tryk på dette link: http://connect.garmin.com/activity/451342149

Nu på tirsdag den 4. marts, vil Birgit og Ole føre os rundt i landskabet et helt andet sted.

Vi mødes derfor på Reedtzholmvej 105,  4736 Karrebæksminde - på tunger cykler.

Birgit har oplyst, at der vanker lidt varmt efter turen – og jeg kan love, at det ikke er er ørene vi får varmet - af den tidligere skolelærer.

Flemming

Tirsdagstur den 25. februar.

Kære alle

Tirsdag den 25. februar, vil Mogens atter have førertrøjen på.

Så vi mødes på tunge cykler klokken 10.00 på adressen Bonderupvej 23, 4700 Næstved og vejret - ja det tegner til at blive rigtigt godt forårsvejr.

Fra sidste tirsdag skal lyde en stor tak til Frode for en dejlig tur og det flotte traktement - ja - glemte lige at oplyse, at Mogens naturligvis også har tændt kaffemaskinen på tirsdag - i den store garage .

Flemming

Tirsdagstur den 18. februar.

Kære alle

Så satser vi på at det bliver cykelvejr.

Frode har tilbudt at være "forkører".

Nye stier kan vi jo ikke blive ved med at finde, men Frode foreslår en tur han kalder - Jacobshavn - Gavnø - Poetiske sten - lidt bjergkørsel med et lille stop ved ”Fortællehånden”.

Og et stykke kage samt en kop kaffe efter turen har Frode også stillet i udsigt.

 

Startstedet er Birgittevej 13, i Næstved på tunge cykler.


Flemming😀

 

Tirsdagstur den 11. februar.

Tirsdag - ja vejret er stadig ikke til  cykling - så vi går atter en god tur. 

John Jacobsen har lovet en spændende tur og vi mødes klokken 1000 på parkeringspladsen ved Gulerodshuset.

Flemming😀 

Gåtur tirsdag den 4. februar

Så bliver det atter tirsdag og denne gang også til fods.

Vi mødes hos undertegnede Kilden 11 i Mogenstrup - klokken 1000, hvor vi så går en tur i det bakkede Mogenstrupområde.

Flemming🙂

Turen i morgen den 28. januar bliver til fods

Ja - det bliver så heller ikke i morgen tirsdag vi får luftet cyklerne.

Men fortvivl ikke, i stedet går vi en tur i det friske vejr.
 
Vi mødes hos Peter på Rettestrupvej 18, 4700 Næstved hvor han har en god tur i "ærmet".

Flemming 😉

Tirsdagsturen 21. januar aflyst

Kære alle

Desværre ser det ud til at vejret ikke er os nådig i morgen - på grund af den stærke vind, og da Mogens ikke kan love medvind hele vejen rundt, er turen udsat til næste tirsdag.


Flemming😥

Tirsdagscykling den 21. januar

Tirsdag den 21. januar vil Mogens atter have førertrøjen på.

Så vi mødes på tunge cykler klokken 10.00 på adressen Bonderupvej 23, 4700 Næstved og så håber vi, at vejret er os nådigt.

Fra sidste tirsdag skal lyde en stor tak til Kirsten og Karsten for det flotte traktement ved hjemkomsten samt besøget på knallert og traktormuseet.

Se turen her: http://connect.garmin.com/activity/432196474

Flemming😉

Årets første tirsdagstur

Kære alle

Så er det tid til at starte op med tirsdagsturene igen.

Carsten "cykelhandler" Hansen har lovet at lægge ud med en god tur tirsdag den 14. januar klokken 1000 med start fra Hovedgaden 8 i Lov - på tunge cykler.
 
Carsten har ligeledes oplyst, at han beværter os med en kop kaffe efter hjemkomst - herligt.

Flemming

Jule tirsdagstur

Atter en dejlig tirsdagstur er overstået med deltagelse af 9 ”hardcore” seniorer.

Med Mogens som guide gik det over stok og sten og mange vandhuller, på en fugtig formiddag.

Men ved hjemkomst, serverede Mogens' hustru varme æbleskiver og kaffe – det var det hele værd - stor tak for det.

Og da så vores ustyrlige traktor fanatiker - Carsten cykelhandler startede julemusikken op – i form af en gammel Massy Ferguson, som stod i Mogens' garage og hvor vi blev indhyllet i dieselos - så var det rigtig jul.

Der er ikke i øjeblikker planlagt flere tirsdagsture før jul, og Seniorerne vil derfor ønske alle medlemmer en rigtig god og velsignet jul.

Se turen her: http://connect.garmin.com/activity/416797190


Flemming🙃

Tirsdagstur den 17. december

En dejlig tur i et diset men mildt efterårsvejr gav 14 ”senior” motionister en herlig oplevelse i Hesede Skoven med udgangspunkt fra P-pladsen i Boserup ved skovbørnehaven, hvor maler John og Per Madsen var ”naturguider”.

Se turen her: http://connect.garmin.com/activity/415547800

Tirsdag den 17. december bliver den sidste tirsdagstur inden jul, og her vil Mogens have førertrøjen på.

Så vi mødes på tunge cykler klokken 10.00 på adressen Bonderupvej 23, 4700 Næstved.

Flemming

Juleafslutning

Kære alle

Så er det tid til vores årlige juleafslutning med gløgg og æbleskiver - så husk vi ses i morgen klokken 10.00 i klubhuset med efterfølgende julehygge.

Flemming

Tirsdagstur den 10. december

Kære alle

Så fik vi atter afsluttet en dejlig tirsdagstur. Turen som gik rundt om Sorø søerne med 9 deltagere var en dejlig oplevelse og vejret var fint uden vind – vi sluttede af med kaffe og pebernødder på P-pladsen ved kirkegården.

Tak til Palle for initiativet.

 Se turen her: http://connect.garmin.com/activity/411754541

 

Næste tirsdag den 10. december kører vi fra parkeringspladsen i Boserup ved skovbørnehaven ( ved Rønnedvejen) klokken 1000 på tunge cykler.

Vi vil så bevæge os ind i skovene, hvor der er mange som kender hver en sti.

Flemming

Tirsdagstur den 3. december

Kære alle

Så er der atter arrangeret en spændende tirsdagstur, denne gang i et nyt område.

Palle har tilbudt, at stå for en tur til Sorø. Turen er på mellem
25 – 30 km.

Mødested for enden af Absalonsgade i Sorø (ved Sorø Ny Kirkegård) kl. 10.00 på tunge cykler og hvor alle kan deltage.


Flemming🤔

Tirsdagstur den 26. november

Kære alle

 

Så nærmer der sig atter en tirsdag, hvor vi skal have luftet de tunge cykler

 

Vi mødes den 26. november på Birgittevej 13 i Næstved, klokken 10.00 hos Frode.

 

Herefter vil Frode guide os på en dejlig "etape" på ca. 28 km. Lidt i det åbne land og lidt eller mest i skoven med stier - veje - knolde - rødder og også en lille smule pladder.

 

Ved hjemkomst holder Frode "åbent hus" efter turens strabadser, hvor han byder på en øl - og på kaffe, så har nogle lyst til at spise madpakken dertil, vil det jo være fint.

 

Flemming

 

Tirsdagstur den 19. november

Så nærmer der sig atter en tirsdag og lad os håbe at vejret er os mere nådigt denne gang.

Palle har derfor taget førertrøjen på atter engang.

Der køres fra Rådmandshaven klokken 10.00 og så krydser vi - ikke kun på stemmesedlen - men fingre for, at det ikke bliver en våd tur.


Flemming🤩

Tirsdagstur den 12. november

Kære alle

Så truer atter en ny tirsdag, hvor vi skal have cyklerne luftet.

Tirsdagsturen starter denne gang fra Rådmandshaven, hvor Palle atter har lidt i ærmet til os.

Så vi mødes klokken 10.00 på tunge cykler, og håber at vejret er ligeså godt som sidste tirsdag.


Peter har varslet hjemmebag - så medbragt kaffe er velkommen.

Flemming 🙂

Tirsdagstur den 5. november

Kære alle 

Så håber vi på, at vejret er bedre end sidste tirsdag. Så vi mødes på parkeringspladsen ved  Ålestokgården klokken 10:00 på tunge cykler, hvor Palle vil lede os rundt på en god tur og hvor vi håber, at der ikke er for mange væltede træer i skovene.

Inger har varslet, at hun måske kunne finde tid til at bage en lille kage - så hvis der er nogen der har plads til en termokande med kaffe - så bliver alt perfekt. 

Flemming😉

Efterårsturen aflyst

Kære alle

I Dyrehaven på søndag den 3. november er der rigtig mange ryttere – men de er til hest og ikke på cykel, ligesom der vil være i tusindevis af tilskuer, som vil gøre vores cykeloplevelse meget begrænset .

Når der så samtidig er en forfærdelig vejrudsigt for dagen, har MTB udvalget efter moden overvejelse besluttet, at årets efterårstur til Dyrehaven desværre må aflyses.

Flemming

Tirsdagsturen er aflyst

Tirsdagsturen er aflyst på grund af vejret samt efterdønningerne fra gårsdagens stormvejr.

Vi ses næste tirsdag.


Flemming
😥

Tirsdagstur den 29. oktober

Kære alle

Efter en rigtig vellykket tirsdagstur, med et fantastisk godt vejr og med Per og Anni som guider - spiste vi vores medbragte klemmer i deres dejlige sommerhus.

Men det bliver nok svært
  på næste tirsdag, at leve op til denne tur, da vejret ikke varsler det bedste.

Men forsøget skal da gøres, og vi mødes på parkeringspladsen ved  Ålestokgården klokken 10:00 på tunge cykler, hvor Palle vil lede os rundt på en god tur.

Inger har varslet, at hun måske kunne finde tid til at bage en lille kage - så hvis der er nogen der har plads til en termokande med kaffe - så bliver alt perfekt. 

Flemming😲

Efterårstur til Dyrehaven i Klampenborg

Kære alle

 

Så har MTB udvalget atter planlagt en spændende efterårstur.

I år går turen til Dyrehaven i Klampenborg, hvor der både bliver mulighed for cykling samt en gåtur i den dejlige dyrehave.

Vi mødes klokken 10.00 søndag den 3. november

ved parkeringspladsen Svenskevej, Raadvad ved Dyrehaven.

Når I kommer fra Helsingørmotorvejen, skal I tage afkørsel 15.

Vi cykler eller går i ca. 2 timer og alt efter fremmøde, deler vi op i hold efter evne.

Efter turen spiser vi vores medbragte madpakke i de smukke omgivelser og det forhåbentlige gode vejr.

 

Vel mødt

 

MBK udvalget

 

 

 

 

Nyt om tirsdagsturen den 22. oktober

Kære alle

Vores guider Anni og Per har opfordret til, at man tager en madpakke med på turen den 22. oktober, da de så vil beværte os med en øl - vand og en kop kaffe.

Det tilbud er da ikke til at sige nej til - oven på en forhåbentlig dejlig tur i naturen omkring Bisserup  - så husk madpakken, så vi kan få en hyggelig afslutning på turen.

Flemming

Tirsdagstur den 22. oktober

Kære alle tirsdagsmotionister

Så blev det atter til en herlig tur i det dejlige efterårsvejr med Carsten ”Cykelhandler” som guide.

Turen var dog ikke uden ”dramatik” da Poul Erik tabte luften og håbede på, at kunne køre hjem på en ”siver” - men ak nej, der måtte et slangeskift til.


Klik og se turen her.

Næste tirsdag - den 22.oktober, har Anni og Per tilbudt, at være guider på en spændende tur.

Der startes klokken 10.00 fra adressen, Omøvej 21 i Bisserup og vi køre på tunge cykler (MTB).

Flemming🙂

Tirsdagstur den 15. oktober

Kære alle

Så fik vi kørt den første tirsdagstur.

Herligt efterårsvejr med 10 friske motionister, der ikke kunne komme af sted hurtigt nok.

Desværre kom undertegnede ikke længere end til forsamlingshuset – da der lød et kæmpe knald – dækket var eksploderet . Så det blev uden mig, der slukøret med Peters bil - måtte køre hjem og skifte dæk.

Ved hjemkomst havde jeg købt kage, som plaster på såret og Lotte inviterede på kaffe – så det blev alligevel en god opstart på tirsdagsturene.

Næste tirsdag starter vi fra Dagli’Brugsen’s parkeringsplads (bag brugsen) på tunge cykler klokken 10.00.

Flemming

 

 

 

TourdeTaxa 2014

Kære alle

 

Her en hilsen fra vores cykelvenner fra Lolland – Falster med inspiration til et Danmarksløb i 2014.

 

Hejsa

Tak for sidst hvor vi havde en dejlig tur alle sammen, det syntes vi ihvertfald.


Hermed lidt stof til eftertanke, hvad med at deltage i Danmark Rundt 2014.


Vi er pt. 13 deltagere 6 fra Falster og 2 fra Solrød resten fra København.

 

Prisen er 10.000 kr. alt inkl. og så der det bare med at finde sponsor så Julemærkehjemmene i Danmark kan få så mange penge som muligt. I år blev det til 410.000 kr. fra TourdeTaxa.

Her er vores etapebyer:

Dag 1 København-Ebeltoft Hotel Ebeltoft Strand
Dag 2 Ebeltoft-Frederikshavn Hotel Scandic
Dag 3 Frederikshavn-Løgstør Hotel Løgstør Parkhotel
Dag 4 Løgstør-Skjern Hotel Vestjyden
Dag 5 Skjern-Flensborg -----?----------
Dag 6 Flensborg-Odense Hotel Scandic
Dag 7 Odense-Ringsted Hotel Scandic
Dag 8 Ringsted-København Hotel "Hjemme bedst"
Mere findes på TourdeTaxa  hjemmesiden
eller på Facebook.

Det kræver min. 2500 km fra 1.1 - 1.7 og vi kører med ca. 25-27 i gnsn.

 

Håber at nogle har interesse for det.


Hilsen Gerd og Søren Nielsen

gerdnielsen@mail.dk
Tirsdagstur den 8. oktober

Kære alle torsdagsmotionister - herefter benævnt  tirsdagsmotionister.

Så starter vintersæsonen op og det blev tirsdagen, hvor flest kunne deltage.

Så vi starter på tirsdag klokken 10.00, fra Hammer Kirke på tunge cykler, hvor Poul Erik lægger ud med en spændende og hyggelig opstartstur.

Flemming🙃

Torsdagstur den 3. oktober

Kære alle torsdagsmotionister

Vi starter den 3. fra klubhuset klokken 0930 - på lette cykler.

Flemming
🙂

Torsdagstur den 26. september

Kære alle torsdagsmotionister

Vi starter den 26. fra klubhuset klokken 0930 - på lette cykler.

Flemming🙂
Jubilæumstur til Sakskøbing

Så fik klubben indløst sin jubilæumsgave fra vores tidligere medlemmer Marianne og Per Pless.

Der var ca. 40, der havde taget imod tilbuddet om at blive guidet rundt på det dejlige flade Lolland.

Ved ankomst til Sukkertoppen – der er den tidligere kantine for de ansatte på sukkerfabrikken – blev vi budt velkommen med kaffe og frøsnappere – tilsyneladende en Lollandsk specialitet.

Der blev kørt i 4 hold, så der var mulighed på alle niveauer, hvor turene strakte sig mellem 70 – 30 km. Behjælpelige medlemmer fra den lokale cykelklub gav os en dejlig tur med stop undervejs, hvor vi blev orienteret om området og dets historie m.m.

Vejret var lige tilpas bortset fra en kraftig vind, men det er jo noget, der hører Lolland til, da der ikke er mange bakker at søge læ bag.

Efter hjemkomst til Sukkertoppen var der en herlig gullasch suppe samt kaffe og de største småkager, vi længe har set. Et herligt og mættende måltid oven på den dejlige og forblæste tur.

Formanden takkede på klubbens vegne for det flotte traktement med en blomst og et par flasker til vores værtspar.

Der blev lagt op til, at det måske var en god ide, at det blev et tilbagevendende arrangement at besøge Sukkertoppen med efterfølgende forplejning – for egen regning.

Atter engang - stor tak til vores værtspar Marianne og Per, hvor førstnævnte i øvrigt meldte sig ind i klubben igen.

Flemming😉

Jubilæumsturen til Sakskøbing 22. september

Kære alle som er tilmeldt turen til Sakskøbing på søndag den 22. september.

Husk at mød op i god tid da - vi skal være klar til at cykle klokken 1000.

Såfremt der skulle være nogle der får forfald - så kontakt venligst Jan Olsen på mobiltelefon 40 91 60 88, hurtigst mulig af hensyn til forplejningen og ture  m.m.

Vi glæder os alle - ikke mindst da vejret tegner rigtigt godt og det eneste højdepunkt i udfordres på - nede på det flade Lolland - er er nok Sukkertoppen.

Adressen til Sukkertoppen er:

Nykøbingvej 76
4990 Sakskøbing

Flemming😎

Torsdagstur den 19. september

Torsdagsturen starter den 19. fra klubhuset på lette cykler klokken 0900.

Lad os håbe at vejret er os nådigt.

Flemming 😮

Hilsen fra Frankrig

Kære alle

Hermed lidt nyt fra medlemmerne i Frankrig. Med nogle timers forsinkelse ankom bussen lørdag eftermiddag hvor os der var kommet tidligere havde klargjort en dejlig frokost picnic til de sultne bus rejsende.

Næste dag gik turen så til Den røde by Roussillon – en dejlig men også anstrengende tur på ca. 90 km med omkring 1500 højdemeter, så det var dejligt at komme hjem i poolen og blive afkølet.

Dagens tur gik til Sault som ligger for foden af Mount Ventoux, hvor vi også fik en dejlig picnic på torvet. Turen var på ca. 90 km og med ca. 860 højdemeter.

Vores hotel er rigtigt godt og maden trestjernet, så vi lider ingen nød.

Billedet er af LCM holdet med hilsen til alle.

Flemming😎

Torsdagstur den 29. august

Kære alle torsdagsmotionister

Dagens tur starter fra Kirkepladsen i Hammer klokken 0900,  hvor vores lokale stifinder Poul Erik, har arrangeret en lille "bjergtur" på ca. 55 km på lette cykler.

Gå Ikke glip at denne spændendende og flotte tur og mød op.


Flemming


Torsdagstur den 22. august

8 friske medlemmer var sidste torsdag på en dejlig tur ad Fodsporet til Skælskør havn, hvor frokosten blev indtaget på Solsikken.

Turen gik fra Herlufsholm ad Fodsporet mod Dalmose, med skift til Skælskør og efter frokost på Solsikken over Borreby og Holsteinsborg hjem.

På torsdag bliver der så atter lejlighed for alle friske drenge og piger i den arbejdsfrie alder, til at tage på nye eventyr. Bevæbnet med lette cykler mødes vi hos Birgit og John på Sofiedalsvej 16, klokken 09.00.

Flemming😎

 

Torsdagstur den 15. august

Kære alle

I morgen tager vi en udvidet tur med start klokken 10.00 fra parkeringspladsen ved Herlufholms Idrætscenter på lette cykler.

Planen er så at tage turen på fodsporet til Skælskør med nødvendige stop undervejs - for så her at indtage en let frokost på Solsikken (
http://www.solsikken.nu/. )  i Skælskør havn.

Herefter tager vi stilling til tilbageturen - alt efter hvilken vej vinden blæser.

Bemærk at denne tur nok vil strække sig til sidst på eftermiddagen.


Flemming 😎

Torsdagstur den 8. august

Kære torsdagsmotionister

Torsdagsturen den 8. august starter klokken 0900 fra Klubhuset i Lov.

Der køres på lette cykler.

Vel mødt

Flemming
😉

Torsdagstur den 1. august

Kære torsdagsmotionister

Så er vi atter klar klokken 0900 fra Hammer Kirke.

Der køres på lette cykler.

Vel mødt

Flemming😉

Rejsebrev fra Lolland Rundt 4

Kære alle

Så sluttede nogle dejlige dage på Lolland.

Lørdagens festaften, blev udover den sædvanlige dejlige menu samt musik og dans også markeret med, at vi havde 4 5 års jubilarer - Birgit, John, Sussie og René – stort tillykke.

Temperaturen i hallen som var ekstrem høj – hvilket bevirkede, at mange gik tidligt fra festen og kun en lille hård kerne løb linjen ud.

Søndagens tur gik til Bandholm, hvor det traditionelle besøg i Hvedemagasinet til kaffe og hjemmebagt kage var kærkomment. Herefter gik turen hjem til hallen, som blev ryddet inden den store farvelfrokost.

I 2014 er vi så klar igen den 25. – 27. juli Så husk at sætte kryds i kalenderen.

Flemming😎

Rejsebrev fra Lolland Rundt 3

Kære alle

Så gik der atter en dag i det meget overophedede Lolland. Fladt land, ingen vind og høj sol med op til 30 grader.

Mange kørte individuelt, men Jan havde styr på sit hold – indtil et par af pigerne meldte sig over på grønt hold – den korte rute. John og Bondo var lige skarpe nok.

Alle havde en herlig varm dag, hvor højdepunktet var frokosten i den smukke og idylliske havn i Nysted med udsigt til Ålholm.  Madpakken – ja den var som sædvanlig ”out standing”.

Depoterne - ja dem kan man ikke klage over. Dagli’Brugserne overgår sig selv - melon, frugt, kaffe, slik, wienerbrød og meget mere byder de på –GRATIS!!!

Efter hjemkomst var svømmehallen til vores disposition og det var skønt at blive afkølet i de 28 grader varmt vand.  Vi slap med én punktering – næstformanden lige før hjemkomst – så det var billigt sluppen.

Aftenen står på festmenu med 3 retter samt musik med dans – så det bliver en lang og indholdsrig dag.

Flemming

 

Rejsebrev fra Lolland Rundt 2

Kære alle

Så kom vi i gang. Efter den sædvanlige meget flotte opstart med tambourkorps gennem byen gik starten så.

Alle fandt ind i grupper som – ”skal vi følges” og så gik det bare derudaf på ruten 120 km.

På det ene hold med graveren som leder og det skal siges der er mange kirker der lige skulle udforskes så det blev for det hold ca. 100 og for Jans hold 134 da der gik ”kuk” i navigeringen.

Alle kunne huske frøsnapperne hos bageren i  Dannemare – men bageren havde lukket – der var nu pizza butik og stor skuffelse. Heldigvis serverede brugsen frøsnappere til de første, så og vi fik restoplaget – herligt.

Det var ulideligt varmt og der blev indtager meget vand – godt der kun var mellem 10 – 15 km mellem depoterne.

Der blev også tid til at tage et billede af ”formandens” gruppe i ved Søllested brugs.

Men en herlig dag som vi kunne unde, at alle I klubben havde deltaget i.

Flemming 😎

 

Rejsebrev fra Lolland Rundt 1

Kære alle

 

Så er klubbens Lollands udforsker på plads i sovesalen (hallen), hvor der ses frem til nogle spændende dage.

11 bor i hallen og resten i telte på græsset uden for hallen samt på campingpladsen i deres luksus vogne. I hallen har vi etableret en klubbar hvor medbragt goodies nydes.

Flemming😎

Torsdagstur den 18. juli

Kære alle torsdagsmotionister

Vi mødes hos Annelise og John på Akacievænget 7 i Fensmark klokken 1000, hvor der køres på lette cykler.  Måske kan det blive en tur søen rundt.

Dagens billede er af holdet, der havde en dejlig dag på Knudshoved Odde sidste torsdag.

Flemming 😎

Torsdagstur den 11. juli

Kære alle torsdagsmotionister

Kommende torsdag, den 11 juli er en udflugt til Knudshoved Odde på programmet.

 

Vi mødes denne gang klokken 10.00 på parkeringspladsen ved 'Toldsteddet' som ligger ved indgangen til skoven (Husk 15 kr. til parkeringsafgift).

Derfra drager vi af sted på mountainbikes og går på opdagelse i den storslåede natur.

På spidsen slår vi 'lejr' og nyder vores medbragte frokost.

Og når Arne så har fået sin middagslur, går turen tilbage til udgangspunktet.

Flemming

Torsdagstur den 4 juli

Kære alle torsdags ryttere

I morgen starter vi atter fra Klubhuset klokken 0900, på lette cykler.

Flemming🤩

1. dag i Gudhjem

Alle er vel ankommet og er blevet indlogeret til alles tilfredshed.

Dejlig dag på havnen i Gudhjem  med et fantastisk flot solskinsvejr, hvor der var kokkekonkurrence og mange spændende boder med alverdens specialiteter.

Aftenspisning foregik samlet og hvor formanden orienterede om ugens forløb og hvor Bjarne fortalte om gåfolkets udfordringer.

Den største udfordring fik Merete dog, da Bjarne friede i fuld offentlighed til hende under middagen.

Der var ikke et øje tørt, da hun sagde ja.

Det var rigtig romantisk og alle klappede og lykønskede det kommende brudepar.

Fle😀mming

Torsdagsture de næste 2 gange

Kære alle

I morgen den 20. juni samt den 26. juni startes fra Klubhuset i Lov klokken 0900, hvor vi så aftaler en turen.

Der køres på lette cykler.

Flemming🤩

Klubaften på tirsdag som sædvanlig

Kære alle

Så fik vi overstået Tour de Præstø med den sædvanlige store opbakning fra klubben.

Desværre var et par klubkammerater nede og vi håber ikke at det var slemt.

I år tog klubben også førstepræmien hjem -Holger vandt cyklen - Stort tillykke.

Atter dejlig kage fra Inger Fossings hjemmebageri - stor tak og godt klaret med en hånd og Palle.

For en god ordens skyld skal det oplyses, at der uanset Bornholmerturen er klubaften på tirsdag til sædvanlig tid for dem, som er blevet hjemme.

Flemming😎Udsættelse af Skælskør turen

Kære alle

Den planlagte cykeltur til Skælskør bliver vi desværre nød til at udsætte, da der er varslet en hel del regn - og det skulle jo være en hyggelig skovtur.

Så I må selv køre en tur hvis I har mod på det.

Flemming😥

Torsdagsturen den 13. juni

Kære alle

Atter en fantastisk torsdagstur hvor vi har set rigtig megen skov i et fantastisk godt vejr.

Men nu har sommeren tilsyneladende vist sin gavmilde side - så vi håber på at  det holder til næste torsdag.

Vi er derfor blevet enige om,  at vi tager en udvidet tur på næste torsdag den 13. juni med start 0900 fra parkeringspladsen ved Herlufholms Idrætscenter på lette cykler.

Planen er så at tage turen på fodsporet til Skælskør med nødvendige stop undervejs - for så her at indtage en let frokost på Solsikken (http://www.solsikken.nu/.)  i Skælskør havn.
Herefter tager vi stilling til tilbageturen - alt efter hvilken vej vinden blæser.

Bemærk at denne tur nok vil strække sig til sidst på eftermiddagen.

Der tages forbehold for vejret -hvis dette ikke arter sig så bliver turen ikke til noget på denne dag.

Se dagens tur her: http://connect.garmin.com/activity/323718449

Flemming😎

Torsdagsholdet den 6. juni

Kære alle

Så er det atter tid til torsdagscykling og den 6. juni har John og Birgit arrangeret en tur på de tunge cykler.

Vi møder derfor klokken 0900 på Sofiedalsvej 16 i Næstved.

Se turen fra sidste torsdag her: http://connect.garmin.com/activity/322942537 

Flemming😎

Torsdagscykling den 30. maj

Kære alle

Så er der atter mulighed for at samles til torsdagscykling.

Denne gang er det Mogens Jørgensen som lægger ruten. Vi mødes på Bonderupvej 23, klokken 0900 på lette cykler, og så håber vi på, at vejret arter sig.

vel mødt
Flemming 🤩

Lolland rundt 2013

Lolland Rundt

2013

Så er det tid at gøre op om at skulle med!!

Det er den sidste week-end i Juli

26/7 – 28/7

 

Dem der ikke kender løbet kan læse mere om det på hjemmesiden

http://www.lollandrundt.dk/Om_Lolland_Rundt/nyt_i_2013 

Ved samlet tilmelding – mindst 10 stk

Kan opnås rabat på 70 kr.

 

Tilmelding til Annelise

Og betaling senest 1/7 på konto: 6070 145781 8

Ved overnatning i hal eller eget telt og grill torsdag aften er prisen 940,00 pr. person

Og ved egen indkvartering ( f.eks. campingplads) 825,00 pr. næse

Ps. Se priser på blanket, som du kan få af Annelise ( til tilmelding )

Torsdagsholdet 16 maj

Kære alle torsdagsmotionister

Så er vi atter klar og den 16. maj køres fra Peter på Rettestrupvej 18 klokken 0900, hvor Peter har lagt en rute i den dejlige natur i hans "baghave" - Vejlø og Svenstrup. Det anbefales at køre på tunge cykler, da der vil forekomme skovveje.

Flemming😎

Torsdagholdet den 2. maj

Atter en dejlig torsdagstur den 25. april, under ledelse af Poul Erik Nielsen med mange spændende naturoplevelser.

Se turen - tryk på nedenstående link.

http://connect.garmin.com/activity/303194884

Næste torsdag - den 2. maj, køres der fra Birgit og John på Sofiedalsvej 16, Næstved klokken 0900.

Turen er planlagt på lette cykler.

Flemming (på Mallorca) 😎

Træningsaften tirsdag den 30. april

Kære medlemmer

Atter har fodbolden vundet en vigtig kamp, hvilket betyder at vi atter engang er udelukket fra klubhuset på en cykelaften - den 30. april.

Vi starter derfor fra Carsten ”Cykelhandler” på Hovedgaden i Lov til normal tid.

Ved hjemkomst samme sted har vi desværre ikke kaffe og kage, men en ”kold fra kassen” og sodavand.

Vel mødt

Flemming 😲

Torsdagsholdet den 25. april

Kære Torsdagshold

Poul Erik har lovet, at ligge i front på torsdag den 25. april, med start fra Everdrup Forsamlingshus klokken 0900.

Vi køre på tunge cykler da turen vil indbefatter skovveje.

Vel mødt

 Flemming 🤭

Torsdags holdet den18. april

Kære alle

Så er vi startet op på sommersæsonen og det betyder at onsdagsholdet nu bliver til et torsdagshold med start 0900.

Første tur bliver nu på torsdag med start fra Herlufholmhallens parkeringsplads på lette cykler.

Annelise og John Jacobsen vil være guider.

Vel mødt

Flemming😎

Invitation til et spændende foredrag 26. marts

Kære alle

Vores ny kårne” Årets motionister” – Inger og Palle Fossing vil meget gerne dele deres oplevelser med os alle om deres store bedrift i sommeren 2012 - at cykle til Middelhavet uden en eneste punktering.

Dette spændende foredrag finder sted tirsdag den 26. marts klokken 1900 i klubhuset.

Der er ikke cykling denne dag, da vi først starter op den 7. april.

Mød op og få en rigtig hyggelig aften med mange spændende oplevelser.

Inger og Palle vil gentage foredraget til efteråret, så hvis man ikke lige kan denne dag, er der en mulighed mere, så man ikke bliver snydt for indblik denne bedrift.

 Flemming 😎

Onsdagstræning den 20. marts

Kære alle

Så har vinteren atter lagt en snedyne over landskabet og vores veje og stier - så det bliver atter til en dejlig gåtur i det friske forårsvejr.

 Annelise og John har tilbudt en tur med læ i Stensskoven.

Så vi mødes klokken 1000 på adressen -
Acacievænget 7 i Fensmark.

Vel mødt
Flemming😮

Onsdagstræning den 13. marts

Kære alle

Ja - desværre var det gode vejr en kort fornøjelse og vi må atter lade cyklerne blive hjemme.

Vi mødes på Ålestokkegården klokken 10.00, hvor Palle vil guide os på en dejlig gåtur i området - i et sikkert spændende vejr.

Flemming🤨

Onsdagstræning den 6. marts

Kære alle onsdagsmotionister

Foråret har for en kort stund fået lov til at titte frem  under vinter dynen

Det syntes vores lokale stifinder Poul Erik, vi skal udnytte til atter at trække cyklerne frem for en kort stund.

Vi mødes derfor på parkeringspladsen ved Hammer Kirke klokken 10.00, og nyder en forhåbentlig herlig onsdag, hvor man har lovet helt op til 12 grader, og hvor Poul Erik atter vil berige os med en spændende tur.


Vel mødt

Flemming😎

Onsdagstræning den 27. februar

Kære alle gåfolk

Som vejret tegner, bliver det atter til en gåtur på onsdag den 27. februar.

Vi mødes og starter hos Lis og Flemming på Kilden 11, i Mogenstrup, hvorefter turen går rundt i og omkring Mogenstrup.

Vel mødt


Flemming🤭

Onsdagstræning den 20. februar

Kære alle

Da vejrudsigten ikke ser ud til at blive bedre på onsdag, bliver det atter til en travetur.

Vi mødes og starter hos Kirsten og Arne Andersen  Dragehøjvej 64 i Fensmark.

Når vi kommer tilbage fra en forhåbentlig dejlig tur, vil Kirsten og Arne beværte os med varm suppe, som erstatning for æbleskiver og gløgg, som vi måtte aflyse før jul.

Vel mødt

Flemming 😀


Onsdagstræning

Kære alle

Onsdagstræningen bliver den 13. februar, atter en travetur, som starter klokken 1000 fra parkeringspladsen ved Vandtårnet på Østre Ringvej.Flemming😲Onsdagsgymnastik på onsdag den 13. februar er en travetur.

Kære alle på gymnastikholdet - samt hvem der gerne vil gå en onsdagsaftentur.

Da skolerne har lukket og dermed vores gymnastiksal, så er onsdagsgymnastikken - traditionen tro - en aftengåtur i Næstved, hvor vi slutter på Café Oliver til kaffe og kage (for egnen regning).

Vi starter klokken 1830 fra parkeringspladsen ved det nye rådhus ved Rådmandshaven.

I turen kan alle deltage,  selv om de ikke er på gymnastikholdet - så hvis du kunne tænke dig lidt frisk aftenluft og en hyggelig snak - så mød op

Flemming 😎


Fastelavnstræning

Kære alle

Så er det atter tid til at  stå sammen om den gamle tradition - slå katten af tønden - det er Fastelavn!

Vi mødes i klubhuset  klokken 1000 hvorefter man kan cykles eller gå, og ved hjemkomst klokken 1130 starter løjerne .

Når konge og dronning er kåret er der fastelavnsboller m.m. i klubhuset.

Mød op til dette hyggelige arrangement.

Flemming

Onsdagstræning 6. februar

Kære alle

Onsdag den 6. februar starter onsdagsholdet fra Fodsporet ved parkeringspladsen ved Herlufsholm idrætsanlæg.

Vi satser på cykling, men der er også mulighed for en gåtur.

Flemming😉

Onsdagstræning 30. januar

Kære alle

På onsdag den 30. januar starter gåturen fra Annelise og John Jacobsen, Acacievænget 7 i Fensmark.

Efter den strabadserende tur i det kolde vintervejr er Annelise og John vært ved en kop kaffe og lidt hjemmebag.

Hvis I ønsker mere gå træning, kan det oplyses, at der søndag den 27. januar klokken 10.00, er der en kort tur på ca. 7 km. arrangeret af Hjerteforeningen fra den store parkeringsplads ved Kasernen. Det er gratis.

 

Flemming😀

Onsdagstræning 23. januar

Kære alle på onsdagsholdet.

Vi må nok væbne os lidt med tålmodighed med at komme på cyklen igen, så længe vejret arter sig som nu.

Der er derfor kommet forslag til, at vi fortsat fastholder at mødes om onsdagen - nu vi er kommet ind i rutinen - og så i stedet går en tur.

Vi mødes derfor på onsdag den 23. januar ved Harbo Hallen på Nygårdsvej 104 i Næstved, hvor John Jacobsen vil føre os rundt på en spændende tur.
 
Flemming 😉

Lørdagstræning 12 januar

Lørdagen bød på frostvejr og moderat vind, som vi da først fik at føle på hjemvejen.

10 medlemmer var mødt op på denne friske dag og efter den sædvanlige – hvor skal vi hen og hvem kører forrest – kom vi af sted.

Dejlig tur med blandet kørsel på vej og i skov. De mange spor i skoven var dog ikke særlige venlige, da det var som at køre i et sporvognsspor – så der måtte trækkes et par gange.

Og så måtte det jo ske - Lotte punkterede – denne gang dog ikke med en tegnestift. Men som sædvanlig var der mange hjælpende hænder, som fik hende på hjul igen.

Undervejs blev gruppen mindre og mindre, da de enkelte brød fra for at nå at komme hjem inden lygte tid.

Men atter en dejlig tur i det friske vintervejr.

Se turen, klik på dette link:

http://connect.garmin.com/activity/261440154

 

Flemming 🙂 


 

Onsdagstræning 9. januar

Så var der hul i vintervejret til en dejlig onsdagstur, og vi som troede at der ikke kunne være flere små veje og ydmyge områder i det gamle Fladså som vi ikke havde kørt på – blev meget klogere, da Poul Erik og Lotte atter kunne berige os 7 fremmødte, med nye oplevelser.

Kludeegen var første stop. Et bemærkelsesværdigt træ behængt med alverdens beklædningsgenstande og hvor Poul Erik fortalte bredt og vidt berettende om dette kendte og overtroiske ”helbredelsestræ” som kurerer sygdomme, hvis man kravlede gennem det – og efterlod noget tøj fra det sted på kroppen man var syg.

Herefter fortsatte turen, men desværre var det meget diset, så vi fik ikke del i de flotte udsigter der ellers havde været mulighed for.

Umiddelbart inden vi sluttede turen punkterede Lotte. Ja en ”tegnestift” havde arbejdet sig ind i dækket. Den kom nok fra Kludeegen fra noget ophængt tøj.

Da vi ankom til vores udgangspunkt ved Korskildeskolen, begyndte regnen så det var godt disponeret.

Der er ikke aftalt tur på næste onsdag på grund af den usikre vejrsituation.


Se turen, klik på dette link: http://connect.garmin.com/activity/259973438 

Flemming


Årets første onsdagscykling

Kære alle

 

Så kom der nytårs bud fra løbsledelsen (Lotte og Poul Erik).

 

Vi starter atter op med onsdagscykling den 9. januar fra Korskildeskolens parkeringsplads klokken 1000.

 

Og vi krydser fingre for, at den varslede tilbagevendende vinter, først starter om torsdagen.

 

 

Flemming😉

 

Så startede det nye år på cyklen

Først ønskes I alle et rigtigt godt nytår.

 

Jeg håber, at I alle efter en kulinarisk anstrengende jul samt et forhåbentlig festligt nytår, nu har svært ved at vente på at komme på cyklen.

 

Det var der 10 nytårsfriske medlemmer som gjorde på den første lørdag efter årsskiftet.

Det blev til en dejlig tur i et godt vejr.


Benyt dette link hvis du vil se turen:
http://connect.garmin.com/activity/258208793Flemming

God jul fra gymnastikholdet

Kære alle

Hermed en hilsen med ønsket om en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nytår fra gymnastikholdet.

Vi starter igen onsdag den 9. januar 2013, så vi kan få formen igen oven på al den gode julemad.

Flemming 😀

Onsdagstræning den 12. december og juletur den 16. december

Efter moden og megen fornuftig overvejelse, er onsdagsturen
den 12.december aflyst, på grund af vejrliget samt de glatte
veje.

Så der bliver desværre ingen æbleskiver og gløgg denne gang.

Når vejret og vejene tillader det vil I få en mail om nyt
startsted.

Til gengæld skal jeg minde jer om, at vi på søndag den 16.
december mødes til juletur i klubhuset klokken 1000.

Der kan cykles men der er også mulighed for en gåtur.

Når klokken er 1130 er der - som traditionen byder - gløgg og
æbleskiver.

Men hvis du hverken vil cykle eller gå, så mød alligevel op, og vær med til at ønske hinanden en rigtig glædelig og god jul.

 

Flemming 😀


Onsdagstræning den 12. december

Kære alle

Såfremt vejret er os nådig, starter vi onsdag den 12. december fra Kirsten og Arne Dragehøjvej 64, i Fensmark. 

Kirsten vil efter turen beværte os med varm gløgg og æbleskiver i carporten. 😀

Ved aflysning får I en mail.

PS. Prøv lige at se på de tidligere meddelelser. Jeg har lagt en link som viser den rute vi har kørt.

Se også på hjemmesiden under Køb og Salg – der er kommet mange gode tilbud fra medlemmerne. 

Flemming


 

Onsdagstræning den 5. december.

Kære alle

Med baggrund i vejrliget, er onsdags cyklingen aflyst onsdag den 5. december. 😥

Flemming

Onsdagstræning 28. november

Hold da op - hvor er vi heldige med vejret – men nu går den nok ikke længere – sne og frost truer. Så det var en dejlig onsdagstur med 12 friske deltagere.

En nede (Arne) da han kom i karambolage med et træ – og heldigvis kun med knubs, samt 2 punkteringer – Carsten og Poul Erik.

Tak til Annelise og John for turen.

Næste onsdag den 5. december køres fra Korskilde Skolen i Brøderup.

 Se turen klik på denne link http://connect.garmin.com/activity/247562166

FlemmingLørdagstur

Atter en dejlig tur med lørdagsholdet.

10 medlemmer var mødt op, heriblandt et nyt medlem som lige skulle se os an.

I skal dog fremover være opmærksomme på, at årstiden nu er så langt fremme, at man skal have lys på cyklen inden turen er slut.

Se turen tryk på linket
http://connect.garmin.com/activity/246516144

Så husk cykellygterne fremover når der skal køres om lørdagen.

Flemming

Onsdags træning

Kære alle

Atter en dejlig onsdags tur med vores lokale kommunerundviser Poul Erik i spidsen for 13 friske medlemmer, der fik en dejlig formiddag.

Traditionen tro var én nede (Lis) sidste onsdag var det Birgit, men uden skader og tilsvinede jakker.

Næste onsdag den 28. november startes fra Annelise og John Jacobsen, Acacievænget 7 Fensmark.

Se turen klik på denne link http://connect.garmin.com/activity/246516170

Vel mødt

FlemmingOnsdags træning

Onsdagsholdet starter den 21. november fra Hammer Kirke hos Poul-Erik Nielsen klokken 1000.

Jeg kom sidst til at oplyse, at man kunne henvende sig til Arne Andersen - det var ikke rigtigt. De to initiativtagere er Annelise Jacobsen på telefon 22 93 03 03 og Lotte Kähler på telefon 29 29 69 17 der kan oplyse mere om disse dejlige ture.


Se turten her klip på linket
 http://connect.garmin.com/activity/243550802

Flemming

Onsdags træning

Så er er atter et nyt træningstiltag.

En gruppe seniorer køre hver onsdag klokken 10.00 fra skiftende adresser på MTB.

Der køres 2 timer og man kan bare møde op.

Næste tur - onsdag den 14. november, går fra Birgit og John Hansen på Sofiedalsvej  16 i Næstved.

Hvis du er interesseret i disse hyggelige og oplevelsesrige ture så kontakt Arne Andersen på telefon 55967464.

Se turen tryk på linket
http://connect.garmin.com/activity/241084055

Flemming 

Dejlig tur til Hedeland

Turen til Hedeland,  var for de ca. 24 fremmødte en fantastisk oplevelse.

Spændende terræn, flot solrigt vejr, flere punkteringer og en knækket kæde, var alle ingredienser som gav den helt særlige stemning og oplevelse som man forventer som mountainbiker.

Efter turen, i dette særprægede område, var der hygge og fællesspisning i det grønne af de medbragte madpakker.

Atter en dejlig oplevelse, hvor der skal lyde en stor tak til MTB- udvalget for denne herlige tur.

Flemming


MTB efterårstur 2012 i Hedeland

MTB Efterårstur 2012

Søndag 28.10   (husk sommertid slutter)

 
Kl. 10.00  mødes vi på Brandhøjgårdsvej 2  2640 Hedehusene

Hedelands Veteranbane

I år skal vi udforske Hedeland i Tune, som er et gammelt grusgravområde, der har forvandlet til sig et unikt område, af natur, med mulighed for dyrke sine fritidsinteresser.

 Der kan nævnes ridning, skibakke, golf, veteranjernbane, amfiteater, knallertbane, fiskesø, og ren  natur.

Vi inddeler i hold alt efter fremmøde.  Hjalmer har lavet nogle kort over området med ruter indtegnet. Området er med grusveje. Vi vælger selv om der skal køres uden højtemeter,  eller der skal udforderinger med.  Men  vi skal  respektere de gælne regler for området.

Vi cykler minimum 2 timer.  Der er rigeligt med ture for gåfolket også.

Da det er rigtig godt vejr vil vi nyde vores medbragte mad.

Med evt. tæppe eller en stol til at sidde på.

Husk! Vi mødes ved p-pladsen ved veteranjernbanen Brandhøjgårdsvej  - se kortet.

 

M.V.H.

M.t.b udvalgetRigtigt godt landkort kan downloades fra  http://www.hedeland.dk/download/hedeland_folder_print_selv.pdf


MTB tur til Hareskoven

MTB TUR HARESKOVEN

6. NOVEMBER 2011

 

Så går det løs igen på Singletrack i Hareskoven, med start ved Forsvarets Materieltjeneste (FMT) i Ballerup på Lautrupbjergvej nr. 1, søndag den. 6 November kl. 1000.

Jeg håber vi for lov til at komme indendørs for et bad og spisning af medbragt mad og mon ikke der er en der har bagt en kage til kaffen.

Vi deler op i hold efter hvor langt man har lyst til at køre. Jeg prøver at lokke et par friske fyre fra FMT til at guide 2 af holdene og så tager jeg mig selv af det 3 hold og måske dukker Poul Erik op som turfører for dem som vil nøjes med grusstierne, vi må håbe de finder hjem :-)

Der skal nok forventes meget blødt underlag (store mudderhuller), så tag bare det gamle kluns på.

Se link: http://www.naturstyrelsen.dk/Udgivelser/Foldere/Motion/Mountainbike_Vaerloese.htm

Hilsen MTB udvalget.

Claus

Velkommen til vores hjemmeside

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Karsten og Kirsten i Mogenstrup | Svar 22.12.2013 18:58

Tak! til bestyrelsen for jeres hyggelige juletraktement søndag d. 15 dec. 2013.
Vi ønsker alle i klubben en god jul og et godt nytår.
Mjh Karsten & Kirsten

John & Annie | Svar 27.06.2013 19:52

Tusind tak for de mange fornøjelige beretninger, der tilgår vor mail-box, mens I knokler, shopper og hygger jer rundt på Bornholm ;)
Rigtig sjovt at følge...

Torben T | Svar 13.06.2013 11:03

... også mange tak for et herligt kaffebord.

Torben T | Svar 13.06.2013 10:59

Tak for et hyggeligt samvær i anledning af klubbens jubilæum søndag d. 9. Det var dejligt at se gamle som nuværende medlemmer og nyde den altid gode stemning.

Flemming | Svar 30.09.2012 02:49

Ja det var sidste år. I 2012 er det i Hedeland.

mvh Flemming

Poul larsen | Svar 29.09.2012 23:23

Hej Flemming
Der står 6 nov for mtb tur til hareskoven

Poul larsen | Svar 29.09.2012 21:50

Hej
Den 6 nov er en tirsdag, er det rigtig dato
Vh
Poul

Flemming 29.09.2012 22:38

Hej Poul

Den 6. november var sidste år. I år er det søndag den 28. oktober som det også fremgår af hjemmesiden.

mvh Flemming

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 18:10

ok

...
13.07 | 15:14

vores nye e-mail adresse
med venlig hilsen
john og birgit

...
14.09 | 15:37

Det tror jeg der er mange som vil kunne bruge. I øvrigt vil jeg gerne tilbyde alle medlemme 10% rabat hos Uniwatches.dk hvis det var noget?

...
26.02 | 15:38

Lige en opgave Flemming. - En "lovbook" kun for klubbens medlemmer til opfordringer til ture - til beretninger om ture - til billeder - til køb/salg - osv.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE