Aktiviteter 2021

Fredagstur den 16. april


Blæsevejr, småregn! Hvad får mig til at spænde cykelstativ og cykel på bilen og køre til Mogenstrup?? Jeg gør det fordi vejret altid er bedre end forventet når man først er kommet ud, og fordi der altid er gode cykelvenner, der laver gode ture.
Vi var 5 friske Lov-folk, der kørte ud i modvind mod Myrup og Svenstrup. Først måtte vi forbi Jan og skifte hans racer med en MB. John sørgede for at vi kørte i læ i skovene. Vi vendte cyklerne ved Basnæs, og så fik vi et pust i nakken og kom flyvende tilbage. Vi fik kun enkelte regndråber på tilbageturen.
Tak for en dejlig tur.

Anni.

Næste fredag atter fra hallen 1000.


Fredagstur den 26. marts


Dagens motionister mødtes ved hallen. Tæt ved frysepunktet, let sne og frisk vind fra nord øst. Trods det barske vejr, mødte 13 seje motionister op.

For at få varmen, lagde vi ud med god fart. Måske lidt for friskt, for vi tabte et par ned af golfbanen. Ærgerligt😏 . 

Vi kørte videre af skovveje over marker til Atterbakke og Everdrup. Over Askov, Bøgesø og videre til Blangslev, hvor vi samlede flokken til gruppebillede. I mellemtiden var solen brudt frem, og vi  havde rygvind på hjemturen, og nu var vi blevet varme og nød den dejlige forårsdag. 

Da vi kom til Lov, kommanderede Jan O os gennem skoven, ...men ak, alle de store træer var fældet, så vi måtte kæmpe og over store træstammer og gennem skovbunden og over grøfter. Alle kom helskindet gennem skoven og tilbage til hallen. 

Endnu en dejlig tur med klubben. 
Anni

Næste fredag er det atter fra hallen klokken 1000.


Fredagstur den 19. marts


Det blev både en blæsende - og en hæsblæsende tur. Jeg tror vi var 12 cyklister, som lagde hårdt ud imod vinden. I Myrup kom vi på kunstudstilling. Hyggelig, finurlig og sjove værker i skoven over en strækning på ca 150 m. Vi holdt pause og fik taget gruppebilleder og billeder af enkelte værker. Herefter var pauser kun noget, vi drømte om. Ingen hyggepauser, eller drikkepauser eller rosinpauser. Vi havde travlt. Jeg har de fhv. unge mandlige løver mistænkt for at ville imponere en af feltets smukke og stærke unge kvinder oppe i front. Jeg tror de på skift prøvede at følge med pigen. Mens den første og den anden gruppe - og et par løsgængere var spredt over 1 lille kilometer op mod Fladsåhallen, stod Susanne og jeg - efter at have besteget den forfærdelige bakke fra Fladsågården og op til Præstøvej - og kunne betragte Susannes flade fordæk. Ingen Palle.

Kære fredagshold
I morgen kører vi igen fra hallen på tunge cykler og aftaler turen der. Jeg kan desværre ikke selv være med, men vil gerne minde om, at fredagsturen i høj grad er tænkt som en hyggelig klubaktivitet. Vi drager sammen afsted, er gode til at vente på hinanden og kommer sammen i mål. Så får alle en rar oplevelse. Og så kan vi se frem til snarlig tirsdagstræning, hvor alle kan køre i deres foretrukne tempo.
God tur. 
Peter

Fredagstur den 12 marts

På græs igen

 Om foråret får køerne lov til at komme på græs igen. De har været afskåret gennem længere tid fra at tumle sig i det fri, og derfor er de særdeles glade, når de atter bliver sluppet fri igen. Ofte kommer der mange tilskuere for at se køerne danse.

I dag var det så fredagsholdet, som igen fik lov til at mødes i samlet flok og tage ud på tur. Dejligt at kunne hilse på cykelvennerne igen. Godt nok var der ingen, der dansede, men alle så glade ud. Der var ingen tilskuere, men flot solskinsvejr, som fulgte os hele vejen. 

Anni, Inger og John Maler førte holdet over Rønnebæk søskov og øvelsesterrænet mod Vridsløse. Efterfølgende blev gruppebilledet taget med formand Tove som en anden havfrue. Det var ikke helt nemt at få Tove op på stenen, men med hjælp fra to stærke mænd lykkedes det til sidst. På tilbagevejen kom vi forbi Skovstjernevej og kunne hilse på Lotte og Poul Erik. Da vi nærmede os Rønnebæksholm kom Rita gående på vej ud for at bytte julegaver. Så skulle vi også lige en tur over Fårebakkerne, hvor Jan luftede sine fornemmelser om en mulig kommende solcellepark nord for Præstøvejen. Tilbage ved hallen, blev der hyggesnakket i fin coronaafstand.

Det er skønt, at kunne komme på græs igen. :-)

Se turen her: https://connect.garmin.com/modern/activity/6376911746

Næste fredag køres fra hallen på tunge cykler. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 15:14

vores nye e-mail adresse
med venlig hilsen
john og birgit

...
14.09 | 15:37

Det tror jeg der er mange som vil kunne bruge. I øvrigt vil jeg gerne tilbyde alle medlemme 10% rabat hos Uniwatches.dk hvis det var noget?

...
26.02 | 15:38

Lige en opgave Flemming. - En "lovbook" kun for klubbens medlemmer til opfordringer til ture - til beretninger om ture - til billeder - til køb/salg - osv.

...
26.02 | 15:26

Et sted hvor man kunne skrive - jeg kører der og der i morgen - er der nogen, der vil med? - Kunne måske ligefrem blive Lov Cykelmotions Facebook?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE