Aktiviteter 2021

Søndagstur den 1. August 2021

Søndagstur “De 5 øer”


Vi mødes  ved  DGI Huset i Vordingborg (Solbakkevej 42, 4760 Vordingborg)   kl. 10.00 .

Turen køres på smalle dæk.

Vi  kører over Masnedø  (1. ø)  – den gamle Storstrømsbro til Falster  (2. ø)  og håber at nå færgen Ida i Stubbekøbing ved middagstid.

Ida bringer os til Bogø  (3. ø)   hvor  vi efter at have passeret bogødæmningen tager de små veje over Møn ( 4. ø)  til  Dronning  Alexandrines  bro som bringer os tilbage  til  Sjælland  (5.ø) .

Her går det for det meste på småveje (dog på enkelte strækninger er det grus) tilbage til Vordingborg  hvor der nok er lidt kage i bagagerummet. Medbring selv kaffe/te

Turen er på ca. 78 km., og  tager vel omkring 5 timer, så det vil være en god ide at tage en klapsammenmad med som kan nydes  før eller efter overfarten med Ida.


Færgeturen er pt. gratis for cyklende.


Vel mødt

Inger & Palle 

Fredagstur den 16. juli


Syv blev til fem

Syv glade fredagsmotionister mødtes ved hallen til dagens tur. Jan Olsen kom for at sende os godt afsted, og tak for det. Han kunne fortælle, at der i tirsdags ikke var mødt en eneste til klubtræning. Det havde regnet om eftermiddagen, og DMI havde varslet skybrud til aften. Anne Grethe og Jens Peter stod ellers parat med lækkert hjemmebag. Men selv om der pludselig blev tørvejr, og der sagtens kunne cykles, måtte de forgæves spejde efter sultne Lov-cyklister.

Dagens tur gik mod Ydernæs anført af vor kreative stifinder John Maler. Desværre måtte Jens Peter og Anne Grethe efter kort tid udgå på grund af et defekt krankkugleleje, som krævede en tur på værksted. Det var ærgerligt, og syv blev til fem. 

På stien bag det tidligere behandlingscenter blev vi nysgerrige på et nyt initiativ, Næstved Disc Golf Bane. Her gælder det om at kaste forskellige frisbees fra sted til sted med point, lidt som på en golfbane. Men i LOV bevæger vi os selv fra sted til sted, og derfor gik det videre mod kanalen og sejlklubben med skøn udsigt fra Ydernæs til Gavnø og Karrebæk. På hjemturen blev der også tid til et pitstop i Rettestrup for at slukke tørsten.

Alt i alt endnu en fin fredagstur.

Se turen her: 


HUSK, når der ikke er andet annonceret, kører vi om fredagen på tunge cykler fra hallen.

PeterSøndagstur til Knudshoved


Den 04.07.2021 kl. 10:00 mødes vi på Ore Strand’s offentlige p -plads, som Ligger et godt stykke ude af Orevej. Der er skiltning ned til P-plads og toilet på pladsen.

4 juli er dagen efter DK har spillet kvartfinalen i fodbold, mon ikke vi trænger til at få rørt bentøjet efter denne kamp - det tror jeg.
Cykelturen er på ca. 42 km., og tager ca. 4 timer med indlagt madpakkespisning. Der vil være en del grusveje, lidt asfald og måske lidt beplantning Ind over stierne.  Vi kører langs kysten af grusstier, ind i skoven på skovveje, lidt på asfalt og så grus indtil vi når målet - SPIDSEN AF KNUDSHOVED. Det er et utroligt smukt område.
Vejen retur er næsten den samme, men vi kører ikke i skoven med følger asfaldtvejen forbi Rosenfeldt Gods og retur til Ore strand.
Turen er på brede dæk.

Vel ankommet tilbage vil der være kage, og I må selv tage kaffe/te med.
Det vil være muligt at tage en frisk dukkert, hvis der er nogen som har lyst til dette.
Glæder mig til vi ses.
ToveFredagstur den 18 juniHerregårdstur 11. juni.
Om det skyldtes udsigten til PH´s fortællepauser eller Susannes hjemmebag at cyklerne var kommet ud af skuret, det står hen i det uvisse. Sikkert er det derimod at 20 cykler og deres respektive ejermænd/kvinder var mødt forventningsfulde op ved Villa Galina, og var klar til afgang kl. 10

Første stop var Gisselfeld Adelige Jomfru Kloster, et af Danmarks største godser. Her fik vi en kort fortælling om godsets historie og drift, herunder om godsets meget store landbrugsmaskiner.

Næste stop var Sø Torup Sø, der en dannet af smeltevand fra istiden, søen er op til 23 meter dyb og har noget der med lidt god vilje kan kaldes en lille "strand", vandet er så rent at der kan bades i søen. Flemming kunne desuden fortælle at området omkring søen har været brugt til militærøvelser.

Herefter gik turen til Bregentved, Danmarks største gods, der primært drives som land og skovbrug, og jo de har skam en traktor der er større end dem på Gisselfeld. Her kunne Lotte berette at Poul Erik engang havde ringet med klokkerne i kirken på godset, jo vi får mange små historier på vores fredagsture.

Turen gik nu videre af for langt de fleste ukendte skovveje og stier. Sågar en roemark cyklede vi igennem, her fik man nærmest det indtryk at det var forbundet med bål og brand at cykle over roerne. Tror dog ikke at nogen kan sige sig helt fri for at have ramt en roe eller to, da skulle da lige være Per der cyklede på betydeligt smallere dæk en os andre. Efter et par små fejlkørsler nåede vi det sidste stop.

Sparresholm der sammenlignet med de to andre godser nærmest er et "husmandssted" i størrelse. Her så vi genopbygningen efter branden i 2013, endnu er man ikke færdig og indtil nu har det kostet ca. 100 millioner.

Så gik det eller de sidste kilometer tilbage til Villa Galina og Susannes lækre boller og muffins, der blev nydt af alle.

Ingen rigtige punkteringer, en siver eller to, der kunne klares med hjælp fra pumpen det sidste stykke vej.
Ja se det blev jo en længere historie, men jeg syntes det var så fantastisk en tur så det hele skulle med. 

Næste fredag køres på tunge cykler fra hallen kl. 10

Hilsen Jan (Cykelmyggen)Søndagstur den 6. Juni


Også denne søndag havde 21 friske og glade cyklister fundet vej til Valby, hvorfra Amagerturen skulle starte.
Vejret viste sig fra den bedste side med strålende sol og næsten vindstille.
Denne gang undgik vi heldigvis haglbyger som overfaldt os på hjemturen ved
sidste Amagertur, selvom det var i august måned.
Det var dejligt at kunne vise de mange grønne områder frem både i Valby og på Amager og den “ røde cykelslange “ snoede sig fint mellem stierne på Vestre Kirkegård, Valbyparken, Vestamager og hjem via lufthavnsområdet og Bryggen. Den sidste del af turen gik gennem DSB’s serviceområde, hvor store dele af dette fremover skal flytte til Mogenstrup.
Vel hjemme igen kunne vi puste ud i Pias baghave med lidt sødt til kaffen, og det havde været en dejlig dag med besøg fra så mange cykelvenner fra Lov.
🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♀️🚴🏼‍♀️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♂️

Næste søndagstur den 4. Juli går til Knudshoved.Fredagstur den 11.juni


12 friske motionister havde behov for at pudse formen af her på "falderebet" inden Sæby. Det lover godt for Sæbyturen, at de sidste nu får kørt sig i form. 

John Flakkeberg førte holdet til den gamle kludeeg i Lestrup skoven.  Fantastisk flot skov i mega kuperet terræn. 

Den gamle eg kan kurere dårligdomme, hvis man kravler igennem et hul ved en gren, og vel at mærke hænger en klud op, som har dækket dårligdommen. Jeg tænkte et kort øjeblik på min lyskebrok, men så skulle mine cykelshorts hænge tilbage der. Læg i øvrigt mærke til, hvor disciplineret flokken kører op mod Snesere kirke. Også det lover godt for Sæby turen. 

Jeg havde punktering - eller rettere en "siver". Nogle kaldte den nemesis. Jeg kender ikke vedkommende, men det var lidt lige som Susannes "siver" sidste fredag. 

Sådan en skal bare køres hjem. 3 gange pumpe. Det var det hele. Peter fik en regulær punktering før Everdrup. Jeg valgte at fortsætte med min "siver". 

Jeg fik følgeskab af bl.andre Birgit, som i lighed med Mette Frederiksen skulle hjem til en Corona vaccine aftale. Hold da kæft hvor den pige kører til. Jeg nåede næsten ikke at miste luft fra Everdrup til Mogenstrup. 

Først da jeg på egen hånd fortsatte til Rønnebæk, måtte pumpen i brug igen. 

Næste fredag mødes vi på tunge cykler på parkeringspladsen ved Villa Galina. Jeg skal forsøge at lave en herregårdstur. 

Først kan vi glæde os til søndagens tur, hvor Pia vil vise os Amager forbrænding en tåget nat. Kender I den skønne sang af Emil Petersen?

PH

Fredag d. 11. juni mødes vi på parkeringspladsen ved restaurant Villa Galina. Her starter en tur på ca. 28 km. 

Vi kører på tunge cykler. Når udgangspunktet er Villa Galina, er det allerede afsløret at der bliver flere bakker end på Amager. Jan Olsen afslørede jo, at der på Sæby turen var i hvert fald en bakke som gik stejlt direkte op i himlen. Så er vi nød til at være beredte. 

Men bare rolig. Helt så galt bliver det ikke, og der bliver 4 fortællepauser. 

Vi håber at se rigtig mange - også til Susannes efterfølgende bagværk.

Fredagstur den 4 juni

Fredagstur fra Præstø 28/5-2021

Efter start fra Præstø Havn kørte vi efter adskillige omveje mod Kragevig forbi husflidsskolen, den første af sin art i Danmark. Efter andre idylliske huse vi nåede en stor hul poppel, hvor vi standsede. Peter fortalte, at det var det træ, der havde givet H. C. Andersen ideen til Fyrtøjet. 

Den rigtige historie havde Merethe, hun fortalte om en børnebog der hedder "Børnene fra Kragevig". Ved ikke om jeg har læst den, men vi blev opfordret til at gøre det.
Efter den gode historie kørte vi videre mod Sandvig Havn, hvor vores gruppebillede skulle tages. Dette var en svær opgave, da der hele tiden manglede en af damerne, der var gået på toilettet.

Fra Sandvig Havn kørte vi op ad en markvej og derefter ud på en græsmark med græssende køer. Peter blev spurgt, hvordan han dog havde fundet den spændende vej - han mente bare, han havde brugt sit hoved og ikke alle var klar over, at vi kørte på Sydsjællandsleden. Da vi kørte igennem indhegningen med køerne, mente Jan, at vi kørte i lort til halsen ikke helt så slemt, men han havde en pointe, at hvis vi punkterede, ville Palle ikke hjælpe, hvis der var lort på dækkene.

Lige pludselig siger Frode, at han mærkede et lille dryp, jeg slog det hen som et sveddryp, men det var regn. Birgit er af den opfattelse, at hvis hun tager regnfrakke på holder det op med at regne, det holdt stik, af med regnfrakken igen hvorefter det lidt efter begyndte at regne igen, så Birgit blev opfordret til at tage jakken på igen og det hjalp

Efter en tur igennem skov og små stier nærmede vi os Præstø, hvor vi kørte langs vandet på nogle stier der lignede private, forbi nogle huse med en formidabel udsigt udover vandet. Der fik Susanne en sivepunktering men PH sagde, at det var fake, og at hun sagtens kunne køre den sidste kilometer på fladt dæk - han fik ret.

Efter hjemkomst til havnen blev der serveret bagværk af Peter og Merethe.
Tak for kage og turen
Uffe

I morgen starter vi fra hallen klokken 1000 på tunge cykler. 


Søndagstur til Amager den 6. juni 2021Denne søndag kan I opleve nogle af de grønne områder i København både i Valby og på Amager.

Vi mødes kl 10 ved min lejlighed :Gammel Jernbanevej  2 - 2500 Valby.

Det er gratis at parkere om søndagen, og der plejer at være nogle ledige pladser både på Gammel Jernbanevej og på Valby Langgade ved Søndermarken.

Turen går gennem Valbyparken, Sydtipperen over Vestamager ud til Dragør. Rundturen går forbi Lufthavnen, Amager Strandpark og hjem over Bryggen.
En tur på godt 45 km men uden ret mange højdemetre.
Vi holder pauser undervejs, så alle kan være med.
Turen er en blanding af asfalt og grus, så brede dæk er at foretrække.
Det er en god idé at smøre en madpakke.
Hvis I tager kaffe/te med, giver jeg brød til når vi kommer retur.
VEL MØDT
PiaFredagstur den 28. maj


Seniorturen d. 21.05.21
Denne fredag mødte 9 deltagere op ved Bisserup camping. Årsagen til de få deltagere var nok, at vejrudsigten ikke var alt for god. Det var også overskyet, men som Peter altid siger, ”det regne ikke når Seniorgruppen kører”. 

Første stop på turen var ved Ørslev kirke, og vejret var stadig med os. Rita og Per, som havde planlagt turen, ledte os videre mod Glænø. Turen rundt om øen er smuk, og vi holdt endnu en pause ved vildtreservatet for at nyde den smukke udsigt.

Turen førte os videre ind gennem skoven på Glænø, men nu holdt Peters ord ikke længere stik. Regnen begyndte at falde, men inden den tog rigtig fat, havde Rita Jannerup og Per arrangeret pause og kaffe hos et flinkt par i skoven. Det er dejligt at nyde kaffe og småkager under tag mens regnen pisker ned udenfor. Und, er pausen hyggede vi os, blandt andet med ejernes hund og lam – se billeder.

Birgit og Ole fortsatte uden at nye pausen, da de havde andre aftaler. Jeg håber ikke de blev alt for våde, men regnen var kraftig.

Efter pausen fortsatte vi mod Bisserup, og regnen var nu ophørt. Tilbage i Bisserup serverede Rita og Per kaffe og kage, og nu var solen igen kommet frem. 

Kommende fredag mødes vi klokken 10 på tunge cykler ved sejlklubbens parkeringsplads bagerst ved Præstø havn. Merethe og Peter står for turen til Sandvig havn på ca. 33 km og lidt mundgodt efter turen, men sørg selv for kaffe/te.
Jens 

ps: bemærk Ole´s "cykelhjelm"


Fredagstur den 21. maj


Så blev det atter fredag og 19 friske seniorer var mødt ved hallen. Efter en kort udbudsrunde blev det atter John “maler” der førte an. Det blev til en dejlig tur med flere nye ruter som John atter kunne ryste ud af ærmet til manges forundring.
 
Da vi kom til Bårsesøerne måtte Anne Grethe have en tur med trækfærgen som hun ikke havde set før. Så Palle inviterede ombord til en dejlig tur. 

På punkteringsstoppet i Bårse holdt Jan en spændende forelæsning om den berygtede japanske pileurt som er en innovativ art og som næsten er umulig at udrydde hvis man får den ind i haven. 

Det blev også til 5 punkteringer – årets rekord ? Ja – inden de uheldige næsten nåede at stoppe havde Palle flået dækket af – han er godt nok i træning – og holdets “Soigneur”. Stor tak til Palle – igen. 

Peter havde fået oplyst at der i nærheden af Bårse var et film studio (Bluemovie) som der måske kunne være et  emne til et manne virksomhedsbesøg.  Rita var dog af den opfattelse at det også burde være for kvinder.

Næste fredag samles vi klokken 1000 med tunge cykler på parkeringspladsen ved Bisserup Camping og turen går så til Glænø med Rita og Per i førersadlen. 
Husk kontanter eller mobilpay hvis I skal handle en is på Glænø – kaffe og kage byder Rita og Per på ved hjemkomst til Bisserup 

Flemming


Fredagstur den 14.maj


Kære trofaste læsere  af fredagsholdets beretninger om dagens tur. Det glæder os, at så mange klubmedlemmer læser vores skriverier, selv om vi ved, at ikke alle har mulighed for være med på pedalerne om fredagen. 

Og I skal vide, at det ikke altid er lige nemt at skrive noget nyt.

I dag kunne jeg have fortalt, at Henrik, Tove, Lotte og Poul Erik sendte os godt afsted, at Merethe gerne ville til Gavnø for at se, om kirsebærtræerne var begyndt at blomstre, at John Maler atter ville agere turleder, at turen bl.a gik. gennem Rettestrup Plantage, om Baronens henstilling om at blive på de faste skovstier, at vindmøllerne stadigvæk drejer rundt og at Nylandsmosen forbliver solcellefri. Jeg kunne også skrive om enkelte kirsebærblomster, som bebuder en snarlig allé i fuldt flor, om manglende punkteringer og den hyggelige stemning på turen.

Men alt dette må I i dag tænke jer til, nyde billederne og se turen her: 


Tak for interessen og rigtig god weekend til jer alle. 

Kommende fredag mødes vi på tunge cykler ved hallen.

PS. Poul Henning, du behøver ikke at tælle efter, der er brugt 207 ord i dagens tekst. 

PS! Husk f redag den 21. maj mødes vi på tunge cykler på parkeringspladsen ved campingpladsen i Bisserup. Rita og Per vil føre an på en tur til Glænø.fredagstur den 7. maj 2021


Formanden for fredagsmotionisterne bad mig skrive noget fra turen. Ikke nogen lang historie. Bare 3 ord😳. 
Det kan han sagtens sige, efter at han sidste fredag ødslede med ordene, og brugte hele 42.🤔. Nå - ok. Hvis det skal være stilen, så bliver det sådan. 

Turbeskrivelse følger sidst i opslaget. 

Her blot nogle enkelte billedtekster: 
John ledte os ad veje, som jeg i hvert fald ikke havde kørt på før. Vist nok øst for kasserneområdet? Gruppebillede fra en sø uden navn. Per er på vej op i træet. Her føler han sig bedst tilpas. Som det er sædvane, provokerede jeg lidt med de manglende Lov farver. Vil I tænke Jer. Både Jan og Jens Peter havde lovtrøjer på under en sort træningstrøje. Nå - de kom frem i lyset og således blev billedet seværdigt. På militærterrænet mødte vi bla. en hestefamilie. Jeg tror ikke føllet er mange dage gammelt. Jeg bliver så glad, når jeg ser heste og føl. Smukke dyr. Fantastisk design. Godt det var hesten, der blev tilbage og ikke øgler og dinosaurus. Rita kunne i øvrigt fortælle  at den ene hoppe var en hingst. Hun genkendte noget "hanligt". Noget der bare hang. 
Både Jens Peter og undertegnede fik punktering. Jens Peter efterlod vi bare på ruten. Gad vide om han er kommet hjem? Jeg fik skiftet slange under den efterfølgende kaffe. Peter hjalp da jeg havde fumlet længe nok. Super. Og så ikke et ord om, at han skruede et sort støvhætte på ventilen, og lod min indfarvede støvhætte ligge tilbage. 
Endnu en tur Fladså hallen.
 
Her kommer så turbeskrivelsen: Fin fredags tur.

PH

Ja - vi kører fra hellen i morgen på tunge cykler.


Søndagstur 02.05.2021


21 cyklister mødte op på Kongskilde Friluftsgård, og sendte lange blikke op mod himlen med håb om tørvejr i hvert fald de næste 4 timer.
Og det holdt tørvejr, solen var endda en tro følgesvend på det meste af turen.
En punktering blev det til og 36 km. i meget afvekslende terræn med masser af bakker, flot natur, nyudsprungne træer/buske og skovbunden dækket af anemoner.
Kaffe og Ingers kage blev nydt med stor fornøjelse, da vi kom hjem til Kongskilde.
Tak til Inger og Palle for en flot og afvekslende tur - og tip top hjemmebag.
Beskrivelse af turen - se afsnit lidt længere nede

Næste søndagstur bliver den 6 juni, hvor vi mødes hos Pia i Valby. Flere detaljer når tiden sig nærmer.
Tove


Fredagstur den 30. april

Atter en fredag

En trofast skare af fredagsmotionister fik i dag, hvad de kom efter. Frisk luft, bakker, skov og naturoplevelser og ikke mindst hyggeligt samvær, mens benene fik lov at arbejde. 

Det kan man ligefrem blive afhængig af. :-)

Se turen her: https://connect.garmin.com/modern/activity/6656364058

På tirsdag mødes vi i seniorudvalget for at lægge planer for nye fredagsture, som efterfølgende vil blive annonceret. 

Kommende fredag kører vi igen fra hallen på tunge cykler.

Peter
 


Kongskilde Friluftsgård og Jyderupstien


Søndagstur den 2. maj i Lov Cykel Motion😀
Vi mødes ved Kongskilde Friluftsgård i Lynge-Eskilstrup (Skælskørvej 34, 4180 Sorø) kl. 10.00.
Vi følger Jyderupstien, der i sin samlede længde er 52 km og forbinder de 2 store naturområder
Jyderup og Tystrup-Bavelsesøen.
Stien går igennem et smukt og varieret landskab med mange storslåede naturområder og historiske seværdigheder.
Vi følger dog kun stien knap 20 km nordpå gennem et større skovområde næsten op til Ødemark,
men drejer af mod Bromme og kommer forbi Maglesø og Lillesø. Åbent toilet ved Bromme Kirke.
Vi får så lidt asfaltvej til Pedersborg kirke, hvorfra vi tager grusstien langs Pedersborg sø og efterfølgende  Sorø Sø.
Fra Frederiksberg kører vi til Lynge og ind over golfbanen tilbage mod Kongskilde Friluftsgård.
Tag en klapsammenmad med. Den kan nydes på en shelterplads lige før Ødemark.
Turen er ikke egnet til racer, så det bliver på brede dæk.
Turen er på 35- 40 km. og med pauser tager det nok en 3 – 4 timer, før vi når tilbage til Kongskilde.
Efter turen vil der være et stykke kage som I kan nyde, medbring selv kaffe/te.
Vel mødt

Inger & Palle


Fredagstur den 23. april


Dronningetur Fredag den 16. April

Selvfølgelig skinnende solen her på dronningens fødselsdag, og 19 glade cyklister fulgte Tove på en herlig tur rundt på grusstierne i omegnen af Mogenstrup. 

Turen gik mod Hammer, Lov Sønderskov og gennem Myrup. 

Vi kom også forbi”Eventyrstien”, hvor der var dukket endnu flere fine figurer fra H.C.Andersens univers op. Vi fik taget det obligatoriske gruppebillede og fortsatte så mod Grevens vænge, den nye omfartsvej og mod Rønnebæk huse. 

Selvom vi nu var tæt på hjemmet, var der mere tid, så vi cyklede frisk afsted mod Søskoven og ned ad Bøttekildevej hvor vi mødte nogle specielle grise med ulddragt på. Turen sluttede gennem Mogenstrupskoven.

En dejlig tur uden uheld eller punkteringer, og så tryllede Flemming både flasker og dannebrogsflag frem, så vi kunne skåle og ønske dronningen tillykke.

Pia😎

Husk at vi på fredag atter mødes ved hallen 1000 på tunge cykler.


Fredagstur den 16. april


Blæsevejr, småregn! Hvad får mig til at spænde cykelstativ og cykel på bilen og køre til Mogenstrup?? Jeg gør det fordi vejret altid er bedre end forventet når man først er kommet ud, og fordi der altid er gode cykelvenner, der laver gode ture.
Vi var 5 friske Lov-folk, der kørte ud i modvind mod Myrup og Svenstrup. Først måtte vi forbi Jan og skifte hans racer med en MB. John sørgede for at vi kørte i læ i skovene. Vi vendte cyklerne ved Basnæs, og så fik vi et pust i nakken og kom flyvende tilbage. Vi fik kun enkelte regndråber på tilbageturen.
Tak for en dejlig tur.

Anni.

Næste fredag atter fra hallen 1000.


Fredagstur den 26. marts


Dagens motionister mødtes ved hallen. Tæt ved frysepunktet, let sne og frisk vind fra nord øst. Trods det barske vejr, mødte 13 seje motionister op.

For at få varmen, lagde vi ud med god fart. Måske lidt for friskt, for vi tabte et par ned af golfbanen. Ærgerligt😏 . 

Vi kørte videre af skovveje over marker til Atterbakke og Everdrup. Over Askov, Bøgesø og videre til Blangslev, hvor vi samlede flokken til gruppebillede. I mellemtiden var solen brudt frem, og vi  havde rygvind på hjemturen, og nu var vi blevet varme og nød den dejlige forårsdag. 

Da vi kom til Lov, kommanderede Jan O os gennem skoven, ...men ak, alle de store træer var fældet, så vi måtte kæmpe og over store træstammer og gennem skovbunden og over grøfter. Alle kom helskindet gennem skoven og tilbage til hallen. 

Endnu en dejlig tur med klubben. 
Anni

Næste fredag er det atter fra hallen klokken 1000.


Fredagstur den 19. marts


Det blev både en blæsende - og en hæsblæsende tur. Jeg tror vi var 12 cyklister, som lagde hårdt ud imod vinden. I Myrup kom vi på kunstudstilling. Hyggelig, finurlig og sjove værker i skoven over en strækning på ca 150 m. Vi holdt pause og fik taget gruppebilleder og billeder af enkelte værker. Herefter var pauser kun noget, vi drømte om. Ingen hyggepauser, eller drikkepauser eller rosinpauser. Vi havde travlt. Jeg har de fhv. unge mandlige løver mistænkt for at ville imponere en af feltets smukke og stærke unge kvinder oppe i front. Jeg tror de på skift prøvede at følge med pigen. Mens den første og den anden gruppe - og et par løsgængere var spredt over 1 lille kilometer op mod Fladsåhallen, stod Susanne og jeg - efter at have besteget den forfærdelige bakke fra Fladsågården og op til Præstøvej - og kunne betragte Susannes flade fordæk. Ingen Palle.

Kære fredagshold
I morgen kører vi igen fra hallen på tunge cykler og aftaler turen der. Jeg kan desværre ikke selv være med, men vil gerne minde om, at fredagsturen i høj grad er tænkt som en hyggelig klubaktivitet. Vi drager sammen afsted, er gode til at vente på hinanden og kommer sammen i mål. Så får alle en rar oplevelse. Og så kan vi se frem til snarlig tirsdagstræning, hvor alle kan køre i deres foretrukne tempo.
God tur. 
Peter

Fredagstur den 12 marts

På græs igen

 Om foråret får køerne lov til at komme på græs igen. De har været afskåret gennem længere tid fra at tumle sig i det fri, og derfor er de særdeles glade, når de atter bliver sluppet fri igen. Ofte kommer der mange tilskuere for at se køerne danse.

I dag var det så fredagsholdet, som igen fik lov til at mødes i samlet flok og tage ud på tur. Dejligt at kunne hilse på cykelvennerne igen. Godt nok var der ingen, der dansede, men alle så glade ud. Der var ingen tilskuere, men flot solskinsvejr, som fulgte os hele vejen. 

Anni, Inger og John Maler førte holdet over Rønnebæk søskov og øvelsesterrænet mod Vridsløse. Efterfølgende blev gruppebilledet taget med formand Tove som en anden havfrue. Det var ikke helt nemt at få Tove op på stenen, men med hjælp fra to stærke mænd lykkedes det til sidst. På tilbagevejen kom vi forbi Skovstjernevej og kunne hilse på Lotte og Poul Erik. Da vi nærmede os Rønnebæksholm kom Rita gående på vej ud for at bytte julegaver. Så skulle vi også lige en tur over Fårebakkerne, hvor Jan luftede sine fornemmelser om en mulig kommende solcellepark nord for Præstøvejen. Tilbage ved hallen, blev der hyggesnakket i fin coronaafstand.

Det er skønt, at kunne komme på græs igen. :-)

Se turen her: https://connect.garmin.com/modern/activity/6376911746

Næste fredag køres fra hallen på tunge cykler. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 15:14

vores nye e-mail adresse
med venlig hilsen
john og birgit

...
14.09 | 15:37

Det tror jeg der er mange som vil kunne bruge. I øvrigt vil jeg gerne tilbyde alle medlemme 10% rabat hos Uniwatches.dk hvis det var noget?

...
26.02 | 15:38

Lige en opgave Flemming. - En "lovbook" kun for klubbens medlemmer til opfordringer til ture - til beretninger om ture - til billeder - til køb/salg - osv.

...
26.02 | 15:26

Et sted hvor man kunne skrive - jeg kører der og der i morgen - er der nogen, der vil med? - Kunne måske ligefrem blive Lov Cykelmotions Facebook?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE