Standardside

Fredagstur den 14 januar

Nytårskur

Så tog fredagsholdet fat i 2022.

Vi var 9 seniorer, som mødte op ved Boserupskovens parkeringsplads på årets første almindelige fredag og kunne ønske hinanden godt nytår. Cyklerne havde på grund af vejret fået lov til at få sig en hviledag, og cykelskoene var skiftet ud med vandrestøvler. Palle og Inger stod for en frisk travetur gennem Boserupskoven, hvor vi hurtig fik varmen med en energisk Palle i front. Der var få fuglefløjt i luften, men til gengæld gik snakken lystigt blandt deltagerne. Årets første gruppebillede blev taget ved Denderup sø. Punkteringer var der for en gangs skyld ingen af. :-)

Efter en god times gåtur vendte vi tilbage til udgangspunktet og kunne endnu en gang nyde Ingers lækre Brownies, vaniljekranse, te, kaffe og sandelig også 1 Enkelt til halsen. Vores forkvinde havde for øvrigt svært ved at begrænse sit indtag af vaniljekranse, men får forhåbentlig ingen mén af det.

Stort tak til Inger og Palle. Og således kom fredagsholdet på en hyggelig måde i gang med det nye år.

Kommende fredag bliver det dog alvor: Vi mødes kampberedt i fuld uniform og på 2 hjul ved hallen klokken 10.

Peter

 

 


 

Fredags Nytårstur den 7. januar

Kære alle

Så starter fredagscykelåret op igen - hvor bliver tiden dog af?

Og traditioinen tro bliver det fra Parkeringsdpladsen i Boserupskoven ved Skovbørnehaven.

Vejret tegner ikke godt, så det er besluttet, at det bliver en gåtur i skoven da vi skal passe på os selv i det glatte vejr - men det forhindrer naturligvis ikke dem som har mod på det - at cykle med forsigtighed.

Det sociale skal vi ikke glemme så mon kke der før eller efter turen bliver lejlighed til at ønske hinanden godt nytår med indholdet i de medbragte termokander eller lommelærker.

Ps! Dagens billede et dejligt minderigt tilkbageblik på vores tur i Thy Nationalpark - må vi få lige så mange gode minder i 2022.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 15:14

vores nye e-mail adresse
med venlig hilsen
john og birgit

...
14.09 | 15:37

Det tror jeg der er mange som vil kunne bruge. I øvrigt vil jeg gerne tilbyde alle medlemme 10% rabat hos Uniwatches.dk hvis det var noget?

...
26.02 | 15:38

Lige en opgave Flemming. - En "lovbook" kun for klubbens medlemmer til opfordringer til ture - til beretninger om ture - til billeder - til køb/salg - osv.

...
26.02 | 15:26

Et sted hvor man kunne skrive - jeg kører der og der i morgen - er der nogen, der vil med? - Kunne måske ligefrem blive Lov Cykelmotions Facebook?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE