Aktiviteter 2019

Fredagstur den 18. januar

Dagens tur – ja hvem kendte en tur – lidt forvirring men Tove lagde ud og blev senere afløst af John. Og gennem golfbanen det gik og så videre af Bultevej til Bøttekildevej, Stenholmvej og så af Brandelev Stationsvej og så blev det spændende endelig noget nyt for forbavsende mange – vi besøgte Fiskebæk Vandmølle. Spændende mølle og ikke mindst den røde møllekat faldt Frodes kærlig på. Her måtte vi tage dagens gruppebillede.

Fremme ved Bonderupvej kunne vi se et større naturgenopretningsprojekt. Og så måtte vi lige aflægge Mogens et sygebesøg. Mogens var jo kommet til skade om søndagen da det var spejlglat i Mogenstrup og måtte ned – resultat brud på sin ankel.

Han var synlig glad for besøget og de mange – god bedring Mogens. Frode og PH mente lige at hans to maskot heste skulle have et æble med på vejen.

Umiddelbart før Næstelsø fortalte Poul Erik om Næstelsø ”hovedbanegård”. En initiativrig præst syntes det var synd for sognebørnene at toget ikke stoppede i Næstelsø så han fik etableret et læskur - trinbræt så togene kunne stoppe – ja de kunne noget i gamle dage.

Da vi kom til Fladså Gård, gjorde vi holdt undertegnede gav en kort orientering om det kommende DSB-værksted og dets placering, som en af klubbens medlemmer der arbejder i DSB BYG, havde oplyst.

Tilbage i Hallen var der automatkaffe da endelig Leo fik skidtet til at virke og Rita havde fast føde med. Per markerede sin netop overståede fødselsdag med En Enkelt som blev udskænket i det skjulte. Men også Inger havde medbragt en kage. En julegave – Tysk Stollen - som bragte minder tilbage til julen.

Se turen her: https://connect.garmin.com/modern/activity/3290501267…

Næste fredag køres atter fra hallen klokken 10.00 og med kaffe fra automaten.

Tak til de glade givere til ”bagrums cafeen"

FlemmingSmiler stort

 


 

Fredagstur den 11. januar

 

Nytårstur eller var det nytårskur fredag den 04.01.2019
22 cyklister startede ud fra Peter og Merete i Rettestrup i fint cykelvejr.

Vi satte kursen mod Rønnebæk, ud til det nye område “Søskoven”, videre forbi Fladsågården, grusgraven i Myrup og sluttede af på skovstierne i Rettestrup plantage. En tur på ca. 25 km. I et meget afvekslende terræn.

Desværre styrtede Tamborg kort før Rettestrup, da hans justeringsskrue til saddelpinden faldt af, Heldigvis blev det kun til mindre hudafskrabninger, så vidt jeg er orienteret.

Vel ankommet til Rettestrup diskede Peter og Merete op med boller og kage uhm....

Anne Grethe havde fødselsdag og gav “En enkelt” til begge ben.

Tak til Peter og Merete for en vellykket NYTÅRSKUR

Fredag den 11. januar mødes vi på tunge cykler ved Fladså Hallen kl. 10:00. Efter cykeltur er der cafekaffe

ToveWaou