Beklædning

Skal du fremover have klubtøj bedes du henvende dig til Formanden.

Nyt cykeltøj

Kære alle

Der er nu ca. 3 måneder siden, at en stor del af medlemmerne fik nyt klubtøj.  Det har for mange været en positiv oplevelse, men for nogle har det ikke indløst forventningerne.

Enkelte mener, at det ikke er de samme størrelser, som var i ”prøveværelset”, men det har formanden fået afkræftet, så det har nok været den hjemlige forplejning, som har været for god.

Der er stadig mange, som gerne vil anskaffe det nye tøj, men som I husker skal der jo være 10 bestillinger af hvert effekt før der kan bestilles.

Men inden vi fortsætter samarbejdet med vores firma, har vi i bestyrelsen behov for at få afdækket problemerne med det allerede anskaffede tøj, så jeg vil bede jer - der har problemer eller bristede forventninger til tøjet - om at kontakte formanden, så vi kan få en dialog med firmaet inden yderligere bestillinger – hurtigst mulig.

Flemming😲

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

13.07 | 15:14

vores nye e-mail adresse
med venlig hilsen
john og birgit

...
14.09 | 15:37

Det tror jeg der er mange som vil kunne bruge. I øvrigt vil jeg gerne tilbyde alle medlemme 10% rabat hos Uniwatches.dk hvis det var noget?

...
26.02 | 15:38

Lige en opgave Flemming. - En "lovbook" kun for klubbens medlemmer til opfordringer til ture - til beretninger om ture - til billeder - til køb/salg - osv.

...
26.02 | 15:26

Et sted hvor man kunne skrive - jeg kører der og der i morgen - er der nogen, der vil med? - Kunne måske ligefrem blive Lov Cykelmotions Facebook?

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE