Gråsten 2019

Gråsten turen

Kære alle
Så er vi godt i gang med at finde egnede lokaliteter til vores klubtur 2019, som finder sted i perioden 15. – 22. juni (uge 25). 
Det har vist sig ikke at være så ligetil her i det sønderjydske, at kombinere lejligheder og camping inden for gåafstand, der er alle steder ca. 5 – 7 km mellem. 
 
Herudover er der i alle lejlighederne mulighed for at bo 6 – 8 personer, men mindre kan også gøre det, da prisen på lejlighederne er rimelige uanset antal.  Mange steder er allerede  booket, så vi har ikke så meget tid, som vi troede til at beslutte os. 
 
Vi fortsætter vores rekognoscering, men vi har behov for at få jeres tilkendegivelse om uforpligtende deltagelse, samt om I vil bo i lejlighed eller campere, og om i vil bo sammen med andre og i så fald hvor mange, gerne onsdag. Vi beklager, at måtte bede jer om dette, med så kort varsel. Enten på mail nyskov@stofanet.dk eller SMS til Annette 22378313.
 
Med de bedste hilsner
Formanden

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

15.02 | 18:10

ok

...
13.07 | 15:14

vores nye e-mail adresse
med venlig hilsen
john og birgit

...
14.09 | 15:37

Det tror jeg der er mange som vil kunne bruge. I øvrigt vil jeg gerne tilbyde alle medlemme 10% rabat hos Uniwatches.dk hvis det var noget?

...
26.02 | 15:38

Lige en opgave Flemming. - En "lovbook" kun for klubbens medlemmer til opfordringer til ture - til beretninger om ture - til billeder - til køb/salg - osv.

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE